2777
2789

نمیخوام بابام باشه تو هیچ کدوم از مراسمام 

فقط عمو بزرگمه که معتاد نیست بقیه عموهلم و بابام معتادن 

نمیره بابام ترک کنه 

منم دیگه خستم نمیخوام باهاش حرف بزنم 

همه مراسما خواستگاری عقد خونه عمم برگزار میشه 

ممکنه عموم بجای بابام حاضر بشه امضا بده؟

چیکار کنم قانونی بتونه عموم بیاد

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیشه 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

اره میشه اگه عاقد متوجه نشه 

ولی دلت میاد بعدا 

بازم بابات هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

نمیشه واسه محضردار مشکل میشه این مشکل نیس ترک کنه بیاد چه اشکال داره پدرت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فقطط در یک صورت. پدر در قید حیات نبود جدِ پدری.

ولایت پدر و جد پدری بر نکاح دختر باکره در عرض هم هستش نه در طول حتی اگر پدر ایشون در قید حیات هم باشن باز پدربزرگشون میتونه به جای پدرشون امضا بده

و دیگر هیچ...

اجازه ازدواج دست پدر و جد پدریه

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

دختر من نمیدونم ولی حدسم اینکهه تاوقاتی معلوم باشه بابات کچجاس و زندس و از نظر عقلی سالمه نمیشه کسی دیگ ولی از وکیل هایی ک تو یسری سایت ها هستن بزنی گوگل میاره کمک بگیر