2777
2789
عنوان

قوی ترین قرص های اعصاب کدوم قرصا هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 68 پست
حتما با پزشک زنانتون هم این را درمیان بزارید جانم ❤️فولیک اسید هم حتما میزانی که تجویز کرده را مصرف ...

قربونت ممنون برای دکتر زنان نامه بردم ..

فولیک اسید هم قبل بارداری مصرف میکردم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

اها خوب خداراشکر پس کلا دوزتون کم هست و ان شاالله که به زودی کاملا قطعش میکنید ❤️🥰نه عوارض اینجوری ...

من حس میکنم شما نمیگی یعنی تاحالا هیچ عوارضی نداشته جایی نخوندین برای جنین؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزمی دکترتون مغز و اعصاب هست و یا روانپزشک عزیزم ؟❤️

اردیبهشت نوار مغز دارم دعا کن دیگ تشنج نشون نده دارو رو واسم کمتر کنه 

بخاطر یه دکتر بی عقل چندسن ساله دارم داروی تشنج میخورم 

من حس میکنم شما نمیگی یعنی تاحالا هیچ عوارضی نداشته جایی نخوندین برای جنین؟

عزیزم مهم ترین چیز اینه که استرس نداشته باشید هم واسه بارداری و هم واسه ی تشنجتون 

مشکلاتی مثل عدم رشد کامل و طناب نخاعی را پیشبینی کردن که هردو اینها به لطف خدا با مصرف دوز مورد نیاز فولیک اسید ازشون کاملا جلوگیری میشه

و اینکه چون خداراشکر میزان دارویی که مصرف میکنید خیلی کم هست و به همون دوز ایمن که واسه بارداری هست نزدیکه 

ان شاالله که هیچ مشکلی واسون پیش نمیاد جانم

اها خوب خداراشکر پس کلا دوزتون کم هست و ان شاالله که به زودی کاملا قطعش میکنید ❤️🥰نه عوارض اینجوری ...

عزیزم پیدا کردم اون قرص رو که قبلا خوردم وتشنج کردم قرص بوپرپیون یاهمون ولبان بود اینو برای افسردگی یه روانپزشک برام تجویز کرد بعد دستام میلرزید بهش گفتم گفت طبیعیه ولی بعد اون سردرد شدم ویهو بیهوش شدم 

شما که داروسوزی خوندی بگو لطفا بهم این قرص عوارضش چیه 

عزیزم مهم ترین چیز اینه که استرس نداشته باشید هم واسه بارداری و هم واسه ی تشنجتون مشکلاتی مثل عدم رش ...

خداروشکر خیلی لطف کردی 

من قرص کاربامازپین وفولیک اسید روهمزمان باهم میخورم مشکلی ک نداره نه توجذب دارو؟

اردیبهشت نوار مغز دارم دعا کن دیگ تشنج نشون نده دارو رو واسم کمتر کنه بخاطر یه دکتر بی عقل چندسن سال ...

ان شاالله جانم

راهکار هایی که مانع تشنج میشن مثل دوری از استرس و خواب منظم و... را رایت کنید که خدایی ناکرده واستون تشنج پیش نیاد که نخواین دوزتون را افزایش بدید

مطمئنم نی نی تون را با سلامت کامل بقل میکنی جانم

هوش بچه به مادر میره اکثرا و همینطور که گفتید شماهم ماشاالله حافظه ی خیلی خوبی دارید خداراشکر و مطمئن باشید ان شاالله نی نی تون هم خیلی باهوشه

عزیزم مهم ترین چیز اینه که استرس نداشته باشید هم واسه بارداری و هم واسه ی تشنجتون مشکلاتی مثل عدم رش ...

لطف کن بهم بگو ولبان یا بوپرپیون  قرص حیلی سنگینی بوده؟ عوارضش چی بوده

لطف کن بهم بگو ولبان یا بوپرپیون  قرص حیلی سنگینی بوده؟ عوارضش چی بوده

ان شاالله جانمراهکار هایی که مانع تشنج میشن مثل دوری از استرس و خواب منظم و... را رایت کنید که خدایی ...

من الانم خوابم یه روز بهم میریزه سردرد میشم  ولی ۹۰ درصد مواقع خوابم خوبه   ممنون رفیق انشالله ممنون ازت🙃

دوز تقریبا متوسطی هست برای فردی که بارداره جانماین دارو را تا حداکثر ۲۰۰۰ گرم تجویز میکنناما برای با ...

ببخشید من برای پنیک

آلپرازولام نیم میخورم یدونه هر شب

نورتریپتیلین ۱۰ یدونه میخورم هر شب

متورال ۵۰ نصف صبح و نصف شب

برای بارداری اما نتونستم آلپرازولام رو حذف کنم و پزشکم گفت اگه اذیت باشی مجبوری تو بارداری هم بخوری میخواستم نظر شما رو جویا بشم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر