2777
2789
عنوان

قوی ترین قرص های اعصاب کدوم قرصا هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 68 پست
عزیزم بیشتر میزان دوزش مهمه دارویی هست که واسه صرع و یه سری تشنج ها به کار میرهواسه دو قطبی و گاهی ه ...

باردارم هستم الان این داروهارو مصرف میکنم دکتر روانپزشکم ک میگفتن مشکلی نداره توبارداری ولی نظرشما چیه کلا. فکر کنم داروسازی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدالعنت کنه این دکترای روانپزشک رو منم ی زمانی توسن ۲۲ سالگی افسرده شده بودم بیحال بودم فقط رفتم روا ...

وای چقدر وحشتناک دقیقا همینطوره آدم نباید زیاد قرص بخوره چون قرص بدتر میکنه آدمو خیلی از افسردگی هارو قرص بدتر کرده متاسفانه 

یعنی اثر تشنج باقی مونده بخاطر قرص ها دکتر چیزی نگفته راهکاری چیزی بده که خوب بشین؟

الان همین قرص ملاتونین که  خواب آور هست دقیقا افسرده میکنه آدمو موقعی که من میخوردم بیدار میشدم نه تمرکز داشتم صحبت کنم حتی ده دیقه رو یه کلمه میموندم

اشتها هم اصلا نداشتم تازه گوشه گیر بودم و وحشتناک تو خودم میرفتم 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
نه جانمدانشجوی پزشکیمتا حدودی اطلاعات دارم ❤️

خداخیرت بده اگ بهم بگی راجب این دارو 

چون دکترای الان اصلا نمیشه ازشون سوال بپرسی فقط نسخه میدن وخداحافظ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

وای چقدر وحشتناک دقیقا همینطوره آدم نباید زیاد قرص بخوره چون قرص بدتر میکنه آدمو خیلی از افسردگی هار ...

اون موقع بیهوش شدم  چشامو باز کردم توبیمارستان بودم ۳ شب بیهوش خدا خواست ک من زنده بمونم فقط 

الان ۳ سال ازاون موقع میگذره تو نوارمغزم تشنج نشون میده ولیکنترل شده اس بادارو یعنی بجز اون موقع تشنج نکردم ولی دکتر میگه تا ۴ سال اگ تشنج نکنی دارو رو کم کم دوزشو کم میکنیم وبعد چند سال قط میشع

میخام بهت بگم نابودم کرد فقط اون روانپزشک احمق

من روزی ۶۰۰ گرم کاربامازپین مصرف میکنم یعنی ۳ تاقرص ۲۰۰ قویه یا ضعیفه چطوره

دوز تقریبا متوسطی هست برای فردی که بارداره جانم

این دارو را تا حداکثر ۲۰۰۰ گرم تجویز میکنن

اما برای بارداری معمولا همین میزان هارا تجویز میکنن جانم

این دارو اذیتتون میکنه ؟ اگه اینطوره با یه دکتر دیگه مشوزت کنید ❤️

وای چقدر وحشتناک دقیقا همینطوره آدم نباید زیاد قرص بخوره چون قرص بدتر میکنه آدمو خیلی از افسردگی هار ...

ازه بابااین قرصاهمش عوارضه من بهوش ک اومدم هیچی یادم نمیومد تایکسال مث روح سرگردان بودم 

بعد یکسال باداروهای الزایمر واینا  شفا پیداکردم  ولی بعد دوسال ..حافظم الان از دوروبریام بهتره 

اون موقع بیهوش شدم چشامو باز کردم توبیمارستان بودم ۳ شب بیهوش خدا خواست ک من زنده بمونم فقط الان ۳ ...

وای چقدر دردسر چقدر زجر کشیدی ایشالله که زود تر خوب بشی دیگه تکرار نشه خدا لعنتش کنه که بی دلیل این بلا رو سر مردم میارن اسم خودشون هم میزارن پزشک 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
دوز تقریبا متوسطی هست برای فردی که بارداره جانماین دارو را تا حداکثر ۲۰۰۰ گرم تجویز میکنناما برای با ...

من قبل بارداریمم همین دوزمصرف میکردم 

چه اذیتی؟ نه ۳ ساله مصرف میکنم چیز خاصی حس نکردم مثلا عوارضش چیه مگه 

فقط بنظرت هیچ عوارضی رو بچه نداره؟ روهوش بچه رومغزش یعنی هیچی؟

عزیزمی دکترتون مغز و اعصاب هست و یا روانپزشک عزیزم ؟❤️

متخصص مغز واعصاب  عزیزدلم 

من قبل بارداریمم همین دوزمصرف میکردم چه اذیتی؟ نه ۳ ساله مصرف میکنم چیز خاصی حس نکردم مثلا عوارضش چی ...

اها خوب خداراشکر 

پس کلا دوزتون کم هست و ان شاالله که به زودی کاملا قطعش میکنید ❤️🥰

نه عوارض اینجوری معمولا گفته نشده و ان شاالله که هیچی نمیشه

فقط دوز لازم فولیک اسیدی که پزشکیتون تجویز کرده را مصرف کنید

وای چقدر دردسر چقدر زجر کشیدی ایشالله که زود تر خوب بشی دیگه تکرار نشه خدا لعنتش کنه که بی دلیل این ...

قربونت برم انشالله ..الان تاپیکارو میبینم دخترای جوون قرص میخورن تن وبدنم میلرزه یه دوبار گفتم نخورین اینارو همه حمله کردن ک عوارض افسردگی بیشتره دیگ حرف نزدم نرفتم توتاپیکاشون .. کاش دکتر باشن این دکتری ک میرم جاش برای تشنج واقعا دلسوزه مناسبترین دارو رو میده ولی اون دکتر نمیدونم چطور بود ک نگفت این قرص مناسب من نیست خب .. من وقتی به هوش اومدم تمام دکترا گفتن پیش کدوم دکتر رفته همچین قرصی داده عجیبه این قرص خیلی سنگینه