2777
2789
عنوان

کی با عشق ازدواج کرده

488 بازدید | 54 پست

من سنتی ازدواج کردم  تو زندگی مشترک نسبت به همسرم علاقه مند شدم ولی شوهرم اون چیزی که تو رویاهام بود نیست همیشه حسرت میخورم عشقو تجربه نکردم فرصت نکردم عاشق بشم 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

من

البته فعلا نامزدم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بیشتر ببینید

من و به نظرم ازداوج با عشق بهتره 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردیم 

تو زندگی مشترک داشتم بهش علاقمند میشدم ک یهو با خیانت و اعتیاد و گندکاریاش ررررررررریددددد 

الانم دارم فقط میگذرونم

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بیشتر ببینید

من عاشق شدم ولی بهش نرسیدم و با همسرم ازدواج کردم.مرد خوبیه ولی به قول شما خصوصیاتی که من میخواستمو نداره.اون منو خودش پسندیده بوده ولی من قد بلند دوس داشتم🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من

همیشه مخالف سرسخت سنتی بودم هم خودم هم خونوادم هرکیم میومد سریع رد میکردم کلا اعتقادی ب این سبک ازدواج ندارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉