2777
2789
عنوان

برام دعا کنید تا ماه نه ویار شدید بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 62 پست
کاش منم داشته باشم اشکال نداره

بچه وزن نمبگیره اینجوری خودتم داغون میشی من از گرسنگی میشستم گریه میکردم  سمت گاز نمیتونستم برم تو ماشین نمیتونستم بشینم فقط لاغر شدن نیست که دو بار تو حمام سرم گیج رفت از گرسنگی افتادم بر نگرده اون ۹ ماه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
شش هفته و سه روز

ینی  درد  سینه داری  من که اصلا  هیچ علائمی ندارم فقط یک کوچولو  بعضی تایما  حالت تهوع خفیف میگیرم بعد ذوق میکنم اونم از  بین میره 

اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه وزن نمبگیره اینجوری خودتم داغون میشی من از گرسنگی میشستم گریه میکردم سمت گاز نمیتونستم برم تو م ...

الهی  عزیزم  چقد سختی کشیدی  من ک دوست دارم  یکم سختی  اینجوری بکشم  بجاش من زایمانای  سختی دارم   پدرم در میاد  

اللهم عجل لولیک الفرج

من ۳ ماه باردار بودم ب جز دوهفته اول ک اشتهام بشدت زیاد شده بود بعدش هیچیییی نمیخوردم تا شب یکی دوتا گوجه 

بعد سقطم بس ک مولتی ویتامین خوردم چاق شدم 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ینی از شانسه تهوع داشتن و نداشتن یا یک کاری میکنین

خودمو بسته بودم به قرص که این غذا بمونه تو معده و بالا نیارم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الهی عزیزم چقد سختی کشیدی من ک دوست دارم یکم سختی اینجوری بکشم بجاش من زایمانای سختی دارم پ ...

خیلی زیاد هر چی بگم کم گفتم شده بودم نی قلیون همه میگفتن چرا اینجوری شدی تو 

وزنت مگه چقدر زیاده 

ولی من میگم هر چقدرم باشه ارزش نداره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
من ۳ ماه باردار بودم ب جز دوهفته اول ک اشتهام بشدت زیاد شده بود بعدش هیچیییی نمیخوردم تا شب یکی دوتا ...

الهی چقد بد چرا  سقط شد  ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی زیاد هر چی بگم کم گفتم شده بودم نی قلیون همه میگفتن چرا اینجوری شدی تو وزنت مگه چقدر زیاده ولی ...

وزنم بالای ۹۰ هست  خیلی  اشتهام زیاده  دوست دارم تهوع بگیرم اشتهام کم شه

اللهم عجل لولیک الفرج

من تا 4ماهگی ویار داشتم و جز هندوانه و ماست و پنیر و میوه دیگه نمیتونستم چیزی بخورم و فقط نیم کیلو اضاف کرده بودم رفتم دکتر گفت بچه سوتغذیه میشه و خودتم زایمانت سخت میشه بدنت ضعیف باشه بهم ی نوع کپسول داد که به شدت وزن اضاف کردم و پسرم نزدیک 4کیلو بدنیا اومد اما دهنم سرویس شد تا تونستم وزن کم کنم