2777
2789

کمرم خیلی درده نمیتونم زیاد سرپا باشم یا بشینم الان قرار بود بریم مهمونی  اول نخواستم برم ولی نمیتونستم تنهایی چند ساعت تو خونه بمونم برا همین با مامانم و بابام رفتم 

ولی چون کمرم خیلی درد میکرد و پای راستم تیر میکشید مجبور شدم همونجا روی مبلشون دراز بکشم بخوابم چاره ای نداشتم

البته عموم اینا بودن غریبه نبودن

خودم دوست نداشتم اینجوری ولی مجبور بودم دیگه

شما بودین چیکار میکردین؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگفتی کمرم درد میکنه ببخشید 

چ اشکالی داره ادمی خب کمرت درد گرفته

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم خیلی پیش اومده دراز بکشم یا بخوابم تو جمع😂 بیشترم بخاطر اینکه حالم بد بوده 

دیگه بدتر از من نیستی که توی جشن تولد خودت بخاطر سرما خوردگی و قرصای خواب اور که خوردی بخوابی و مهمونا ساکت و بی سروصدا بشینن و حتی کیک نبرن بزارن واسه فردا😂

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید
وای خیلی بده اینجوری🥲

نبابا اونقدرام بد نیست سخت نگیر😂

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید
وای چرا

نگران نباش اما این علائم التهاب یا بیرون زدگی دیسک کمره ، منم اطلاع نداشتم هی هشدار میداد بدنم ، مثلا پشت کمرم درد می گرفت ، پشت ساق پام می‌گرفت پاشنه پام شدید درد داشت ، اما توجه نکردم که یهویی  دیسکم پاره شد ، رب و ربم اومد جلو چشام