2777
2789

بخاطر آبه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا تعطیله

بخاطر اب شرب 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بیشتر ببینید
وای همه کاراشون عقب افتاده ک هیچ...بی آبی و بی کولری هم یه طرفدارن میپزن از گرما

بدون شوخی واقعا الان اونور گرمه هیچی هم بدتر از نبود آب نیست

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم نیز؛

بدون شوخی واقعا الان اونور گرمه هیچی هم بدتر از نبود آب نیست

آره دارن میپزن از گرما 

من یکی دوبار رفتیم اصفهان واقعا خاطره خوشی از مردمش و شهرش ندارم 

یه جور خاصی ناجورن 

واقعا یزدیا خیلی درست کار و انسانن 

بااین کارشون بیشتر متنفر شدم از اصفهانیا 

چندین میلیارد به بیت المال ضرر زدن فقط بخاطر عقده ای بازیاشون

آره دارن میپزن از گرما من یکی دوبار رفتیم اصفهان واقعا خاطره خوشی از مردمش و شهرش ندارم یه جور خاصی ...

چرا؟ قضیه چیه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

آره دارن میپزن از گرما من یکی دوبار رفتیم اصفهان واقعا خاطره خوشی از مردمش و شهرش ندارم یه جور خاصی ...

اصفهان چی داره از بی آبی میخوره چرا هی لوله رو وصل میکنن به یزد این آب اصفهانه😑