2777
2789

بچه م ۱۴ روزشه 

از وقتی به دنیا اومده خواب درست حسابی ندارم 

اون که می‌خوابه منم باید باهاش بخوابم ولی استرس نمیذاره بخوابم همش نگرانم تو خواب چیزیش نشه 

مخصوصا که درست آروغ نمیزنه میترسم شیر بپره تو گلوش 

یا میترسم سردش بشه سرما بخوره 

یه هفته خونه مامانم بودم باز بهتر بود ولی چون خونشون کوچیکه شوهرم اونجا نمیمونه خواهرام اذیت میشن منم خیلی حساس شدم دلم میخواد شوهرم پیشم باشه اومدم خونه مادرشوهرم بازم استرس دارم 

همش دلم‌گرفته در حال گریه کردنم نمیدونم چیکار کنم 

بعد تو خواب خیلی صداهای مختلفی در میاره 

انگار زور میزنه مثلا 

منم با یه صدای کوچیک از خواب میپرم

همین الان خوابیده من بالا سرش نشستم حس میکنم اگه اینطوری ادامه بدم دیوونه میشم 

شما راهکاری راهکاری دارید ؟ چطور این دوران و گذروندین؟ 

یکم افسردگی بعد زایمان داری

بیخوابی

بچت کولیک خفیف

بسپر بخدا دقت بکن ولی خودتو اذیت نکن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای جانم مبارک باشه قدم نو رسیدهالکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانهبه نظرم این حساسیت به مرور زمان ...

آره بنده خدا

ولی خب طبیعتا با مامانم راحت تر بودم 

رودروایسی دارم باهاش 

بخاطر همین هاست که میگن بهشت زیر پای مادرانه

خوش به سعادتتون

برای شما و نی نی تون صلوات هدیه کردم

این نگرانی ها هم واقعا صحیح نیست و البته طبیعیه

هر بچه ای که بدنیا میاد دوتا ملک یا همون فرشته مامور نگهبانی ازش میشن.

نگران نباشید 

با دعا و ذکر هم خودتون رو آروم کنید هم بچه رو

یاعلی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

به نظرم بهتره بری خونتون خودت باهاش بهتر کنار میای یکم  ضعیف شدی واسه همینه بیش از اندازه استرس دتری سعی کن تغذبه به خودت برسی و اینکه حتما با بچت بیرون برو فکر نکن باید همش خونه باشی از امسرت بخواه باهم برید بیرون با خودت ببرش تا یکم استرست کمتر بشه و ترست بریزه

به نظرم بهتره بری خونتون خودت باهاش بهتر کنار میای یکم ضعیف شدی واسه همینه بیش از اندازه استرس دتری ...

افرین به شما.دقیقا منم انگار وقتی با بچم رفتم بیرون ترسم ریخت و راحت تر با نگهداریش کنار اومدم.مثل دیوونه ها حبس بودم تو خونه روز به روز افسرده تر واسترسی تر میشدم

افرین به شما.دقیقا منم انگار وقتی با بچم رفتم بیرون ترسم ریخت و راحت تر با نگهداریش کنار اومدم.مثل د ...

من تجربه بزرگ کردن بچه ها اینو بهم یاد داد باید جسور بود انگار بچه هام با مادر شجاع بهتر رفیق میشن😂

اک بچه اولته این شرایط کاملا عادیه فقط مدیریت کن افسردگی بعد زایمان نگیری من بچم ده روزشه با اینکه بچه سومم هس خواب ندارم همش نگرانم این خصلت مادریه بسپار بخدا

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏