2777
2789
عنوان

کیا تو جمع خانواده شوهر تنها هستند و همه بگو بخند راه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 43 پست
از فامیل شوهر برات دوست درنمیاداینا اولش منو خیلی دوس داشتن.ولی بعدا که دیدن من سبک زندگیم با اونا ف ...

خوش به حالت که اسوده و راحتی 

دوتا جاریهام با مادر شوهرم تو یه ساختمونن والا اونا زندگیشون از من بهتره خورد و خوراکشون و پوششون از بیشتر من باشه کمترم نیست ولی شدت حسود بودن اونا درجش خیلی زیاد تره که باعث میشن حتی خونوادهی شوهرم باهام خوب نباشند من هر موقع بینشون میرم مریض میشم ۴ روز به حرفاشون فکر میکنم خدا ازشون نگذره که انقدر با ذهن و فکر اذم بازی میکنند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فارسم اونا ترکن خیلی ترکی صحبت میکنن من زیاد خوشم نمیاد و حوصلم سر میره پیششون با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

تا نمیرم هی میگن بیا توروخدا بیا پیشمون چرا نمیای 

تا میرم باهم ترکی ترکی حرف میزنن هیچ اصلا حالیمم نمیشه با اینکه خیلی کلمه ترکی یاد گرفتم و حس تنهایی بهم دس میده و کلا اینا رو مخم رفته

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد 

من فارسم اونا ترکن خیلی ترکی صحبت میکنن من زیاد خوشم نمیاد و حوصلم سر میره پیششون با دست پس میزنن با ...

هیچ عقلشونم نمیرسه فارسی حرف بزنیم عروسمون پاشو نبریم

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد 

خوش به حالت که اسوده و راحتی دوتا جاریهام با مادر شوهرم تو یه ساختمونن والا اونا زندگیشون از من بهتر ...

نه عزیزم من انقدر از دست اینا کشیدم که منم مریض شدم

از مرکز استان اومدم یه شهرستان کوچیک و بدون امکانات که به شدت عقب موندن،سه ساله تا حالا از خونه تنها درنیومدم مادرشوهرم کشیک میده حتی نمیتونم توی حیاط دربیام. فقط هفته ای دوبار شوهرم منو میبره شهر خودم. خواهرشوهرام همسن مامانم هستن بچه هاشون هم سن منن ولی انقدر شر انداختن توی زندگیم حسادت کردن میگفتن این عروس هم باید انقدر خوردش کنیم محدودش کنیم بشه همسطح خودمون.سه ساله پیش مادرشوهر زندگی میکنم دیگه از اون دختر شاد و‌فعال خبری نیست.همه ی کارام زیر نظر ایناست.

تو‌ خداتو شکر کن از اونا جدایی

چه بهتر که محل نمبذارن،تو مگه احتیاج داری به توجه اونا؟

بخدا منم خونمو از این جا ببرم برای خودم انقدر راحت میشم میرم میگردم .تو هم همین کارو بکن

اینا از وقتی فهمیدن من میخوام از اینجا برم باهام بدتر شدن

خوش به حالت که اسوده و راحتی دوتا جاریهام با مادر شوهرم تو یه ساختمونن والا اونا زندگیشون از من بهتر ...

اونا به تو حسودی میکنن که‌چرا از اول برای تو خونه جدا گرفتن

مطمئن باش دوس داشتن جای تو باشن

تو باید اونارو دیدی خودتو خوشحال و‌خندان نشون بدی

نه عزیزم من انقدر از دست اینا کشیدم که منم مریض شدماز مرکز استان اومدم یه شهرستان کوچیک و بدون امکان ...

ان شالله راحت بری از اونجا عزیزم 

میدونی درد من چیه درد من اینه من دل نازکم دوس دارم خوب باشم ولی همون اونا باعث شدن من دل سخت تر بشم 

ان شالله راحت بری از اونجا عزیزم میدونی درد من چیه درد من اینه من دل نازکم دوس دارم خوب باشم ولی همو ...

تو‌وابسته ای

حرفای دکتر هلاکویی رو گوش کن راجع به وابستگی و‌مهرطلبی

تو اصلا نباید اونا برات مهم باشن.توقع محبت از کی داری؟ از کسایی که به خون عروس تشنه ن و حسود درجه اول تو أن؟

واقعا راسته میگن زن عامل فتنه اس

جاری کوچیکم هر موقع پیشم میاد فقط از پشت اون بزرگه میگه که باهاش دوسته ولی در ظاهر باهاش خوب رفتار میکنه از منم میره پیش اون میگه مثلا از بدگویی های من پیش اون میگه که از منم بدش بیاد کلا خیلی فتنه انگیزی میکنه 

هر موقع میرم خونه مادر شوهرم اونم پایین میاد برام قیافه میگیره من اگه بخندم اون نمیخنده 

منم یه برادر شوهرم داشتم 

خود نامزدم هم تا میرفتیم خونه رفتارش عوض میشد و باهام بد برخورد میکرد جلوی خانوادش

میرفتن آشپزخونه پچ پچ میکردن تت‌ من میرفتن ساکت 

یا توی پذیرایی زیرزیرکی و رمزی حرف میزدن 

بنظرم بیخیال باش توجه نکن

من خودم تو این طور جمعها معمولا ساکتم البته به عمد ساکتم حوصله بحثای خاله زنکی و ماجراهای بعدشو ندارم 

ولی تو جمع خونواده م نه خیلی خوش صحبتم