2777
2789
عنوان

تا حالا شده که به خاطر فقر توسط فامیلاتون تحقیر بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 92 پست
وای خیلی بده خیلی همشون با ادعا با آدم حرف میزنن انگار من یه احمقم

هعی 

امشب دلم از خدا خیلی پر بود انقد بیچاره شدیم ک میترسم بابام خودکشی کنه خدا فامیلامونو لعنت کنه

خیلی زیاد

الان دیگه اونا التماس میکنن ما رو ببینن، محل سگم بهشون نمیذارم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

البتهآخرین بار یکی دو هفته گریه کردم

من حتی دیگه نمیتونم گریه کنم... 

اینقدر فکر کردم و حرص خوردم موهای سرم همش ریخته

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید

آخ یادم افتاد بازم صدای شکستن قلبم رو شنیدم 😭😭😭

من پدر نداشتم خدا بیامرز بیمه و حقوق هم نداشت برادر ۱۱ سالم میرفت کفاشی کار می‌کرد خرج خونمونو میداد  یه روز برامون مهمون اومد چایی آوردم و سیب  حتی دستشون رو دراز نکردن به خاطر دل منم که شده یه چایی بردارن بخورن کم کم با ما قطع رابطه کردن که فقر ما نماله به تنشون 

بعد از رفتنشون به وسعت دریا گریه کردم  عمم بود 

الان ما ۵ تا بچه یتیم به لطف خدا رو عرشیم و اونا رو فرش 

هرگز نمیبخشمشون 

اسمم نظر همسرمه
من حتی دیگه نمیتونم گریه کنم... اینقدر فکر کردم و حرص خوردم موهای سرم همش ریخته

عزیزم

منم سنسورهای مغزم نسبت به رفتارهای مامانم سوخته

چند سالته؟

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
هه من از شوهر خودم خوردم فامیل هیچی

مامانم منم

بابام اصلا بهش احترام نمیزاره 

وقتی مامانم میخواد ازش پول بگیره شدیدا تخربیش میکنه 

دوس ندارم آیندم شبیه مامانم بشه 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید

اره بچه بودم

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
برای آرامش خودم حذفشون کردم اولا خیلی اهمیت میدادم ولی دیدم ارزش نداره حذفشون کردم از زندگیم

به من باشه که نمیخوام ریختشونو ببینم ولی بابام نمیزاره 

بیشتر ببینید
رفت و آمد نکن فامیل اینجوری نباشه بهتره ،درکت میکنم

بابامم نمیزاره 

و گرنه از همشون متنفرم

بیشتر ببینید