2777
2789
عنوان

تا حالا شده که به خاطر فقر توسط فامیلاتون تحقیر بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل سگ وارد می شود:🚶‍♀️

منم سعی میکنم محل ندم ولی واقعا قلبم میشکنه

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید
هه من از شوهر خودم خوردم فامیل هیچی

پدر من هم مادرم رو خیلی تحقیر میکنه  

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

تحقیر ن. اما خودمو خیلی حقیر میبینم

من اطرافیانم خیلی اهل بریزو بپاش و شکم و لباس هستن. منم تو خانواده ام ک بودم همینجور بودم. تا این که  ازدواج کردم  تمام هست و نیستم ازم گرفته شد. ن پول دارم ک بریزو بپاش کنم. ن لباس بخرم. ن حتی ی وعده خوبی بدون هیچ نگرانی و دغدغه ای بخورم 

خیلی وقتا وضعیتمون رو مسخره کردند 

خودشون رو بالا گرفتن 

قلبمون شکسته 

ولی ادمای اطرافمون رو شناختیم 

یه چند تا ادم بدبخت حسود 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

فک کنم اره زیادنمیدونم امشبم یکی از همون شباس

وای خیلی بده خیلی 

همشون با ادعا با آدم حرف میزنن انگار من یه احمقم 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید
نه فقط سر یه جریانی مجبور شد مامانم گوشواره ها من و خواهرم رو بفروشه عمم با یه حالتی گفت اشکال نداره ...

بنده خدا منظور نداشته ...می‌خواسته دلداری بده

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بیشتر ببینید
من میخوام این شرایط لعنتی تغییر کنه خیلی دارن تحقیرم میکنن

همه دنبال تغییر هستن

اما بهترین کار،قطع رابطه س

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
۱۵ سال پیش خیلی خیلی زیادسعی می کردم نشنیده بگیرمالان خدا رو شکر از ۹۰ درصدشون بالاترم با اختلافاون ...

برام دعا کن منم این روزا نصیبم بشه 

بیشتر ببینید

هومممم خیلی زیاد

از بزرگترین عضو یعنی مامان بزرگام و بابابزرگام بگیر تا عمو.زن عمو خاله و دایی....

هیچ بعد که میام خونه فقط به صدای قلبم گوش می‌کنم 

سعی میکنم روحمو تسکین بدم

وای خیلی بده خیلی همشون با ادعا با آدم حرف میزنن انگار من یه احمقم

این روزا هم میگذره ...فقط از خدا کمک بخواه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بیشتر ببینید

تاحالا بخاطر شرایط مالی که نه 

ولی یبار یکی از دختر عمه هام با تندی باهام حرف زد منم خیلی بدم اومد ازش 

همونجا با یه لحن بد تر از خودش جوابشو دادم 

خوب کاری کردم با ادمی که احترام حالیش نیست باید بدتر از اینا رفتار کرد 

حالا چون فکر میکنن ما باهاشون خوبیم و احترام میزاریم دلیل نیست که فکر کنن اویزونشونیم 

ما بخاطر مهربونی های بیجا که فکر میکردیم وظیفمونه و باید کمک کنیم انقدر زخم خوردیم که جاش حالا حالاها خوب نمیشه

از ماست که بر ماست