2777
2789
عنوان

شوهرتون در ماه چقد بهتون پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 46 پست

پنج تومن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خرج چی میکنی؟

میدم مامانم طلا بخره برام

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بیشتر ببینید

بگو خانومی کردم تا حالا خرج نکردم خونه به این خوشگلی داشته باشیم و حسرت خیلی چیزا رو خوردم که هم سن و سالام داشتن ولی من نه

الان که نوبت به خرج کردنش رسیده بازم باید حسرت بمونه تو دلم‌؟؟؟

بگو خب با جزئیات بیا برام بگو ببینم خرج چی می‌کنی که نداری

بگو همه چی گرونه

در قبال محبتی که بهت می‌کنم انتظار دارم تو هم منو تامین کنی

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

بگو خانومی کردم تا حالا خرج نکردم خونه به این خوشگلی داشته باشیم و حسرت خیلی چیزا رو خوردم که هم سن ...

میده مثلا دوتومننن میگ پونصد میزنی کارتم لازم فلان چیز دارمخورد خورد پس میگیره بعدم میخنده دلم مبخواد خودمو بکشممم اونجور وقتا

میده مثلا دوتومننن میگ پونصد میزنی کارتم لازم فلان چیز دارمخورد خورد پس میگیره بعدم میخنده دلم مبخوا ...

شما زرنگ باش برو از چند جا ظروف و لباس لوازم بهداشتی و .... هی قسطی بخر چند بار هی قسطی بیار مجبور بشه قسط بده دیگه عادت می‌کنه به خرج کردن بحث طلا و پس انداز اصلا نکن حداقل تا شیش ماه 

برو واقعا لباس زیر و رو شیک بخر عطر بخر و لباس خوب بخر جلو چشمش باشه 

بگو قسطیه شماره تلفنش هم بده به طرف حساب واسه تسویه حساب 

بگذارش تو عمل انجام شده وقتی پول میزنه تو کارتت شما یک پنجمش رو نگهدار بقیه اش رو بزن به کارت دیگه ات بگو خرج کردم 

شما باید رویه زندگیت رو کم کم عوض کنی تا گارد نگیره 

حداقل ۶ ماه خرج خودت کن 

تهران

اها خوبه

من اولین کتابم. رو تو ۱۳ سالگی چاپ کردم که برنده جایزه هم شد

ولی تو انتشاراتی نبودم

بعضی انتشارات پول میگیرن

بعضی ها هم نمیگیرن

اون هایی که نمیگیرن باید چند تا کتاب رو نوشته باشی و آدم معروفی باشی و خیلی دردسر داره

ولی بنظرم برای چاپ اولین کتابش برو انتشارات پژواک پیش خانم یوسفپور 

چون همه ی‌ژانر های کتاب هم داره

بعد که متوجه شد چه ژانری رو توش استعداد داره

برو به ناشر هایی که اون ژانر ها رو چاپ میکنن و اینا به ایمیلشون پیام بده تا قبولت کنن

فقط این ناشر ها یه چند ماهی لطفش میدن

ولی خانم یوسفپور خیل