از حس های قویم انرژی های بد و خوب تشخیص میدم میفهمم که طرف آدم خوبی یا نه برای حس ششم بعضی موقع ها خیلی قوی میتونم تشخیص بدم توی همین نی نی سایت ۹۸ درصد درست گفتم ،اصلا وابسته به کسی نیستم خیلی راحت یکی میتونم از زندگیم حذف کنم خواهر و برادر ...
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی قدیما فاال میگرفتم برای عده خاصی. از چیزایی که الان یا چند روز آینده اتفاق میفته و بی خبرن بهشون میگفتم و همش درست بود ، بعدش خیلی اذیت شدم ترک کردم
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه