2777
2789
عنوان

بخاطر دخترخوندم مجبورم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خرید نیس میخواد بره کلاس بعد ببرمش دکتر

خدا حفظت کنه که مواظب دختر همسرت هستی

می‌دونم خیلی سخته خیلییییییی

ولی مطمئن باش همون بهشتی که زیر پای همه مادراست برای تو ده برابر میشه

واقعا آفرین بهت 

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من دارم کار مردم رو راه ميندازم و کمکشون میکنم. مگه مشکلی داره؟

اره چون این نهایت مزاحمت شما میتونی یه تایپیک بزنی و کارتو توش معرفی کنی ن اینکه هرکی تایپیک زد تبلیغ بزارید....دیدی که خود استارتر هم خوشش نیومد احترام خیلی واجب تر از داروعه

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

سلام خوب هستین،من خودم به دختر نوجوونم ،اگه خودمو بزارم جای دختر هوندا اون همین الآنم خودش معذب هست و بهت قول میدم حتی اگه به روش میاره اینکه شمارو به زحمت میندازه برایش اذیت کنندست .اگرم سنش کمتره بازم این چیزا توی ذهنش میمونه

به هرحال ازتون خواهش میکنم درک میکنم که بد حال هستید ولی لطفا یموقع به روش نیترید ،من مادر خودم اگه توی بچگی یکم حس اضافه بودن بهم داده باشه الان که ۱۸ سالمه هنوز عین خوره داره وجودمو میخوره 

اگر که حالتون خوب نیست مثلاً میتونید توی کافی شادی جایی بشینید و چای و دمنوش سفارش بدید وقت خوبیه برای تنها بودن ،شوهرتون که این حرفو زده بخاطر اینه که ق

فکر می‌کنه دارید بهونه میارید تا دخترشو نبرید بنظر من حساسه نکنید ،اونم جای دختر خود شما،اون چه گناهی کرده که مادر بالا سرش نیست؟همین که دلتون نمیاد به خاطر دخترتون با شوهرتون لج بازی بکنید خودش نشونه مهربونم بودن شماست اما هرچی باشه شما زنید گاهی حسادت هست.سلامت روان یه آدم غریبه می‌تونه برامون مهم باشه اینکه دیگه دختر شوهرتون هست

ممنونم از شما❤️