2777
2789
عنوان

بخاطر دخترخوندم مجبورم برم بیرون

1275 بازدید | 47 پست

من حالم خوب نیس سرماخوردم

شوهرمم که سرکار

دختر خوندم کاری داره که مجبورم ببرمش بیرون و تو این مدت من سرگردان تو خیابونام😐 تا برگرده

سرماخوردم،معدم درد میکنه،میدونم بدتر میشم

ولی مجبورم

شوهرم میگه مدتی که بیکاری به جای گشتن تو خیابونا برو دیدن دوستت که نزدیک اونجا هستن

ولی من میگم بیشعوری محض با سرماخوردگی برم خونه مردم.

شوهرم میگه خیلی ادای بافرهنگا را میخوای در بیاری حال به هم زن کارات

حالا حق با کیه؟

دلم میخواد لج کنم بخاطر این حرفش دخترش را نبرم ولی دلم نمیاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماه ...

خجالت نمیکشید وسط تاپیک مردم تبلیغ میذارید؟

لطفا سریع پاک کنید وگرنه گزارش میزنم

حق باتوعه عزیزم به نظرم یه کافه برو چایی ماسالا سفارش بده که هم واسه سرما خوردگیت خوب باشه هم وقتت بگذره یه کتاب هم ببر و سرگرم شو تا دخترتون میا 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماه ...

داروی رفع پررویی اگه دارید مصرف کنید که اینقدر تبلیغ نزارید. هرجایی که پیدا می‌کنید اه

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
خجالت نمیکشید وسط تاپیک مردم تبلیغ میذارید؟لطفا سریع پاک کنید وگرنه گزارش میزنم

مگه مدرسه ندارها یا امتحان 

خوب فعلا فصل امتحانات هست بشین درسش بخونه 

مردها درک ندارند بگی سرما خوردم جایی نمیریم یا بچم مریضه نمیریم مگه خودشون که میان

چرا میگی دختر خوانده،،خوب دخترته دیگه سعی کن دوستش داشته باشی خودتم کمتر اذیت میشی،،حالت خوب نیست نچرخ تو خیابون جون نداری بشین تو پارک یا پادکست گوش بده یا کتاب بخون یا ادما رو ببین و از هوا لذت ببر ی بطری کوچی اب و کمی میوه هم بزار کیفت خسته نشی☺