2777
2789
حس مثبتی نگرفتم.شاید انسان خوبی باشه برای خودش ولی برای زندگی دنبال کسی باش که به قول خودت لاشی نباش ...

چرا به رو میگی راااا

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بعلههه میگه خودتو بپوشون ولی به اونااا که نپوشیدن نگا میکنهههه اصلا خودتو بدبخ نکنیااا

والا من خودمم به اونی که لباسای عجیبی که میپوشن کل بدنشونو نشون میدن نگا میکنم 

نگا داریم تا نگا

چیکار کنه پس باید چشماشو ببنده الان جامعه پر شده از بی حجابی

زندگی را عشق است زندگی کن نه در گذشته.نه در آینده. بلکه در حال. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعلههه میگه خودتو بپوشون ولی به اونااا که نپوشیدن نگا میکنهههه اصلا خودتو بدبخ نکنیااا

نقطه ضعفش چیه؟ من نمیخوام زنش بشم یا باهاش ازدواج کنم 

ولی برای یه چیزی باید یکم هوامو داشتع باشع باید بتونم دلشو بدست بیارم

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
زن پاک میخواد درصورتی که خودش هول و لاشیه که بنظرت اهل ابراز احساسات هست؟

همه ی مردا زن پاک میخان 

چه مرد هول چه پاک

از کجا میدونی هول

هول نیست اگه اول بود تا الانا باهات در ارتباط بود😎

عزیزمسر حاملگی دومم به دختر کلاس اولی خیلی درس میدادم توی کرونادیگه موند رو سرم کتابی صحبت کردن

🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

همه ی مردا زن پاک میخان چه مرد هول چه پاکاز کجا میدونی هولهول نیست اگه اول بود تا الانا باهات در ارت ...

اتفاقا در ارتباط بود ولی خب بهش شک داشتم و بداخلاقی کردم باهاش سرد شد و تموم 

نقطه ضعفش چیه؟ من نمیخوام زنش بشم یا باهاش ازدواج کنم ولی برای یه چیزی باید یکم هوامو داشتع باشع بای ...

نقطه ضعفش دختر باحالی که با مردا صحبت نکنه و از حقش دفاع کنه تو چشم نباشه چادری و کاملا مشکی باشه

نقطه ضعفش دختر باحالی که با مردا صحبت نکنه و از حقش دفاع کنه تو چشم نباشه چادری و کاملا مشکی باشه

باحال نه باحجاب اشتباه نوشتم

ضعیف باشع یا جسور و با اعتماد به نفس؟

لوس برای خودش؟

وابسته یا نه؟

ضعیف باشع یا جسور و با اعتماد به نفس؟لوس برای خودش؟وابسته یا نه؟

متوسط نه وابسته نه خیلی نه البته وابستگی که بیش از حد نباشه رو دوس داره جسور و با اعتماد بنفس باشه ولی پیش اون ضعیف لوس نباشه با عشوه اما فقط برا اون

اتفاقا در ارتباط بود ولی خب بهش شک داشتم و بداخلاقی کردم باهاش سرد شد و تموم

خب دیگه دلشو بدست آوردی و در ارتباطی و خودت خوب میشناسیش که از چه چیزی خوشش میاد و از چه چیزی بدش میاد

البته پسرا دخترایی که زود وقتی پسر میبینن از خود بیخود میشن برا زندگی نمیخان شاید بازیش بدن اما فقط برا رل بودن

متوسط نه وابسته نه خیلی نه البته وابستگی که بیش از حد نباشه رو دوس داره جسور و با اعتماد بنفس باشه و ...

ظاهری چی براش جذابه؟ چه چهره ای یا اندامی