2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آیندههه خوبی باهاش در انتظارت نیستا ولی لاشیه هولم شاید بعد از ازدواج ولی حتی اگه هولم باشه صیقه ای ...

زن پاک میخواد درصورتی که خودش هول و لاشیه که 

بنظرت اهل ابراز احساسات هست؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
زن پاک میخواد درصورتی که خودش هول و لاشیه که بنظرت اهل ابراز احساسات هست؟

ابراز احساس اصلااا و خیلی منعت میکنه رفته رفته حسش کمترم میشه

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

آخه دختر مخ این عتیقه را برای چی بزنی؟که دهنت را سرویس کنه؟؟؟؟!

وااالا

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

یعنی زن پاک و باحیا هم انتخاب کنه بهش خیانت میکنه؟

بعلههه میگه خودتو بپوشون ولی به اونااا که نپوشیدن نگا میکنهههه اصلا خودتو بدبخ نکنیااا

چجور آدمیه؟

حس مثبتی نگرفتم.

شاید انسان خوبی باشه برای خودش ولی برای زندگی دنبال کسی باش که به قول خودت لاشی نباشه

عجله هم برای ازدواج نکن

به نظر اون آقا آسمان باز شده و افتاده رو زمین تنها

مذهبی افراطی فایده نداره

کسی را انتخاب کن که حداقل اول کار عالی باشه

نه اینکه هیچی نشده شک کنید به خوب بودنش که تاپیک بزنی

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹