2777
2789
من بهش میگم مثلا مامانت فلان چیزو گفت یا فلان کارو کرد بعد خودش میره بهشون تذکر میدهالبته یه سری جاه ...

من عذاب وجدان گرفتم نکن کارم اشتباه بوده اومده خونه من یسره داره از عروسه دخترش تعریف میکنه منم ب شوهرم گفتم بهش بگ میای خونه من حرف خودتو بزن حرف منو بزن حرف ایشونو اوشونو نمیخواد بگی بما چ ربطی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کردم فایده نداشت نکن بیفایدس در نهایت همیشه همیشه عروسو مقصر میدونن..

یجایی ادم از سکوت خسته میشه باخودشون میگن ما ک هرچی میگیم این هیچی نمیگ پس گنده تر حرف بزنیم شجاع تر میشن

واسطه نه .ولی از اول نمی‌دونم بخاطر سنم بود ک ۱۸ازدواج کردم یا چی آدمی نبودم جواب بدم و سعی میکنم همیشه گناه بیوفته گردن طرف مثلا یکی حرف زشت بزنه جواب نمیدم و محل رو ترک میکنم ولی دیگ باهاش رفت و آمد نمیکنم .مادرشوهرم هم اینجوری بود میخواست پسرش گوش ب فرمانش باشه منم از اول ب شوهرم گفتم وقتی ازدواج می‌کنی تصمیم و همه چی با هم میگیریم مادرشوهرم دید شوهرم اجازه نمیده و جوابشو میده سعی کرد پیش شوهرم فحش بده بهم بد رفتاری کنه و... من هیچ کاری نکردم و واقعا خجالت می‌کشیدم اون زمان سنم کم بود خجالت می‌کشیدم جواب زن گنده رو بدم ولی اینا باعث شد شوهرم ک تعصب خانوادشو میکشید و میگف اونجوری نیستن ب چشم ببینه .هیچوقت خودتو مستقیم با خانواده شوهر درگیر نکن چون بد میشی سعی کن به شوهرت توضیح بدی ک دفعه بعدی خودش حواسش باشه و ببینه 

دیشب خونم دعوت بودن تیکه ای نبود ک بهم نندازن سوپ شیر پیش غذام بود مادرشوهرم سریع گفت حاجی سوپ شیر د ...

من برادر شوهر مجرد دارم

میاد خونه من غذا نمیخوره کلا

یکبار رفته بودیم بیرون، پاچین و بال و اینها

همسرم سیخ کشید درست کردن 

بعد داشتن صداش میزدن فلانی بیا غذا

گفتم ول کنید حتما مثل خونه ما نمیخواد غذا بخوره. مادر شوهرم چشماشو گرد کرد منم گرد تر کردم. 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
یعنی ۲۱ سال ؟؟؟ من بعد از هشت سال خسته شدم یعنی اعصابم فشارع کارهاشون . نه میتونم بگم نه شوهرم جرات ...

من دهسال باهاشون یجا زندگی کردم چون برادرشوهرم باعث ورشکستگیمون شد

بعد ده سال ب قصد طلاق دوماه اومدم خونه مادرم

شوهرم هروز میومد برای اشتی ولی دید هیچ فایده ای نداره

خانواده شوهرمم دیدن قصدم جدیه سکوت کردن و مظلوم نمایی

شوهرم اومد فقط گفتم یا جدا میشیم یا ازون خرابشده میای بیرون

الانم ۱۱ساله اومدیم سرایداری

رنگ نحسشونو نمیبینم سالی نهایت دوبار ببینمشون

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
بله رفتم سفر و بهم زنگ نزدن به همسرم گلگیشون رو کردم و همسرم بهشون گفت

من پام سوخت ببین مال اول ماه رمضونه بعد بیس روز یکی دوتاشون تماس گرفتن

عید هم دیدن پامو چیزی نگفتن

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
من دهسال باهاشون یجا زندگی کردم چون برادرشوهرم باعث ورشکستگیمون شدبعد ده سال ب قصد طلاق دوماه اومدم ...

بخدا از خدامه ازینجا برم نبینمشون ب شوهرم گفتم تاازینجا نریم از بچه خبری. نیس یا هم تورو ب خیر مارو ب سلامت

یجایی ادم از سکوت خسته میشه باخودشون میگن ما ک هرچی میگیم این هیچی نمیگ پس گنده تر حرف بزنیم شجاع تر ...

رابطه رو کمتر کن منم هر چی غذا درس میکردم دوتاشون باهم ایراد میگرفتن همون سر سفره که من خیلی ناراحت میشدم و دیگه سالی یه بارم به زور دعوتشون میکنم..