2777
2789
عنوان

داداش و زن داداش دروغگوی من 😭

4088 بازدید | 125 پست

برادر من تهران زندگی میکنه از طرف محل کارش بهش اسکان دادن 

خونه ما هم تهرانه مادرم اینا اندیشه

یکسال پیش داداشم گفت به واسطه یکی از همکاراش با خانمی اشنا شدن که خانم قبلا تو عقد جدا شدن و پیش مادر و پدرش زندگی میکنه 

مام رفتیم خاستگاری و عقد کردن و قرار شد تابستون عروسی بگیریم براشون

حالا  هی عروسمون میگه من عروسی نمیخوام داداشمم اصرار که من عروسی برا چیمه و ... 

چند وقت پیش یکی از اشناها گفتن که ما رضا رو تو شهریار دیدیم مگه اونجا کار میکنه ؟ مام تعجب کردیم اخه اصلا محل کار رضا تهرانه !

من زنگ زدم داداشم و پرسیدم ازش اونم گفت راستشو میگم اما فعلا به کسی نگو 

گفت خانمم تنها زندگی میکنه خونه مجردی داشته منم پیشش میمونم عروسی مروسی هم نمیخواهیم 

منم یه بار دعوت کرد خونشون اونجا بود که فهمیدم خانم یه پسر ۱۴ ساله هم از ازدواج قبلی داره 😞

یعنی اگه مامانم و خواهر برادرا  بفهمن چی میشه خدایا

حالم از داداش و زنداداشم بهم میخوره بیشتر هم از داداشم متنفر شدم

فک کن ما عیدی و یلدایی و ... میبردیم زن داداشم میرفت خونه مادرش تهران ما فکر میکردیم همونجا زندگی میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من برام مهم نیست انتخاب خود شخصه 

داداشت میدونسته دیگه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

خوب بچه داره ایدز نداره که .اونا خوشن شما چه کارشون دارید .هر چند ادم ناراحت میشه ولی انتخاب برادرت بوده والسلام نامه تمام .اگر شادی و راحتی برادرتون رو میخواید قبول کنید .ولی خوب ادم اعتمادش کم میشه .حق دارید ولی ایا کاری میشه کرد ؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خب چرا از داداشت متنفری؟  ببین می‌دونم احساسی فکر می‌کنی ،اما حقیقت اینه که این زندگی برادرته،ازون خانم خوشش اومده شرایطش هم پذیرفته،اصلا دلش خواسته یه بچه بزرگ داشته باشه،تو رو هم مورد اعتماد دونسته،پس لطفا اذیتش نکن ،خونوادت هم راستش نباید اذیتش کنن،چون اون یه مرد عاقل و بالغ هست و خودش برای زندگیش تصمیم گرفته