2777
2789
عنوان

جای من بودین میرفتین

357 بازدید | 20 پست

بچه ها من اصلا از خانواده مامانم اینا خوشم نمیاد همه شون آدمای پررویی هستن خودشون هر چی می‌خوان میان خونه ما برمیدارن یا میخورن و میرن حتی مرغ رو هم برا امروز بابای من گرفته برا همه شون ولی من چند روز پیش از دختر داییم یه ظرف خواستم نداد زورم میاد که باز هم مامانم پشت اوناست گفتم من نمیام بابامم گفت منم نمیرم پس دلم سوخت ولی اصلا دلم نمی‌خواد تو جمع اونا باشم به شدت حسودن و پررو فقط بلدن همیشه از مامان و بابای ساده من بکشن و از رو هم نمیرن 

ن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بابات گناه داره 🥲

می‌دونم ولی اصلا دلم نمی‌خواد اونا رو ببینم خیلی حسودن نامزدم چند روز پیش با گل اومد پیشم دختر داییم به خاطر یه گل از حسادت داشت می مرد با همه بحث میکرد اون شب تو فکر کن چقدر چندشن

می‌دونم ولی اصلا دلم نمی‌خواد اونا رو ببینم خیلی حسودن نامزدم چند روز پیش با گل اومد پیشم دختر داییم ...

بعضی از فامیل های ماهم همینن انقد حسودن خدا می‌دونه 🤦🏻‍♀️

باز خودت صلاح خودتو بیشتر می‌دونی اگه خیلی بدت میاد نرو 

🎀

هر گونه رفتنی به معنای تایید رفتارهای همنشینان نیست، می توانید خیلی دیر برید و زود هم بلند شید یا اگه مادرتون تو جمع کردن سفره و شستشوی ظروف کمک داد یک کتاب بگیرید دستتون و زیاد باهاشون گرم نگیرید  پدرتون هم می تونه همینطور رفتار کنه

کباب امروز بابای تو گرفته اونوقت تو نری اونا بیان بخورن😁!فک کن یه ذره نبودنت براشون مهم باشه..حتما ...

ببین اونا اصلا از رو نمیرن یه دونه ظرف پلاستیکی نداد بعد پریشب اومد یه چیزی از خونه مون برد رو رفت

ببین اونا اصلا از رو نمیرن یه دونه ظرف پلاستیکی نداد بعد پریشب اومد یه چیزی از خونه مون برد رو رفت

خب مشکل مهر طلب بودن مادرتونه،شایدم وضع مالیتون بهتره مادرتون ترحم داره که براشون خرج میکنه!..نمیدونم ولی تا مادرتون بهشون اجازه سواستفاده بده اوضاع همینه..امیدوارم اقلا قدر محبتاشو بدونن

💎🌱

خب مشکل مهر طلب بودن مادرتونه،شایدم وضع مالیتون بهتره مادرتون ترحم داره که براشون خرج میکنه!..نمیدون ...

پررو تر از اون چیزی ان که فکرشو کنی که بخوان قدر بدونن مامانم همیشه بهشون پول میده براشون هزینه میکنن اینقدر نمک نشناسن پشت مامانم حرف میزنن 

حتی تنقلات هم با کارت مامان من گرفتن یه نوشابه هم خودشون نمیگیرن زورم میاد