2777
2789
عنوان

میخام برم تهران یچیزی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه جا دزد کلاه بردار هست بعضیا جوری میگن وای قرچک فلان والا بیا همونی ک قرچک زندگی میکنه کل خاندانتو میخره ازاد میکنه پولدار و اسم و رسم دار بعضیا فقط میخایین یه چی بگین من رفتم لواسون نصف بیشترش اتباع هستش 

اسی من ورامینم بخدا مردمانی بسیار مهربان و خاکی درجه یک داره خواستی میری دم یه طلافروشی همون قرچک یا ورامین بهش زنگ بزن بگو بیا فلان طلافروشی خونه نرو اگه میترسی فروشنده باشع حتما میاد 

عزیزم چطور اعتماد میکنی این اگهی های دیوار اکثرا کلاهبرداری تو پیام میدی برای طلا طرف هم میدونه تو با پول میری سر قرار اگه گرفتن ی بلایی سرت آوردن کارتتو خالی کردن چی ...یارو تلویزیون اش و گذاشته بود دیوار بفروشه ی زن و شوهر رفتن ببینن خانمه رفت داخل دید صاحب خونه ی زنه شوهرش نیست دروغی گفت بزارید شوهرم هم بیاد داخل ببینه ن تنها تلویزیون اش و نخرید بلکه همه چیزاشم دزدیدن

انصافا من باشم بابت آشنا پا نمیشم از تهران برم قرچک.... دیگه چه برسه آشنایی که از همدیگه دلخور هم هس ...

نه عزیزم خونه اونم ورامینه قرچک ایناست من که منصرف شدم کلا راهمون تاتهران خیلیه کلی هزینه رفت برگشتم میشه تازه تهرانم بلد نیستم اینم معلوم نیست کیه قصدش چیه

همه جا دزد کلاه بردار هست بعضیا جوری میگن وای قرچک فلان والا بیا همونی ک قرچک زندگی میکنه کل خاندانت ...

والا ماهم آشنا داریم خیلی ساله دارن همونجا زندگی میکنن عزیزم من کبا منصرف شدم مسیرم تاتهران خیلیه کلی هزینه میخادتاززززه اینم گ از دیوار پیداکردم مرسی بابت راهتمایتون