2777
2789
عنوان

میخام برم تهران یچیزی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
اخ این طرفم خونشون همونجاهاست عزیزم

پیشنهاد نمیکنم بهت که بری 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری کلاه برداریه؟؟؟راستش میخام طلابخرم یه سرویسی دیدم خیلی دنبالش بودم خب معامله توطلافروشی هست دی ...

یعنی طلافروشی هست ؟؟

هر جور فک کنی و نکنی کلاهبرداری دارن چیزایی ک ب عقل جن نمیرسه 

اگه راهت دوره و کسی نداری زرنگ باشه قیدش را بزن  شهر خودت ی سرویس بخر 

یعنی طلافروشی هست ؟؟هر جور فک کنی و نکنی کلاهبرداری دارن چیزایی ک ب عقل جن نمیرسه اگه راهت دوره و کس ...

ن عزیزم طلای خونگیه برای خرید خونه زده بفروشه خب معمولا معامله طلا رومیبرن طلافروشی ک امن باشه نمیدونم خیلی دنیال این مدل بودم تازه به قیمت تابلو هست حالا گیرکردم چیکارکنم

ن عزیزم طلای خونگیه برای خرید خونه زده بفروشه خب معمولا معامله طلا رومیبرن طلافروشی ک امن باشه نمیدو ...

عکسشو بزار 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
ن عزیزم طلای خونگیه برای خرید خونه زده بفروشه خب معمولا معامله طلا رومیبرن طلافروشی ک امن باشه نمیدو ...

اصلا اطمینان نکن 

ی سری ها اینجوری میزنن  بعد طلافروشی نمیان که  معامله کنن میگه پولو بریز بیا ببرش  خیلی گیر داره 

از کجا معلوم طلا باشه 

مدل خاص و شیکی هم نیست نمی ارزه ریسک کنی بی خیال شو 

البته نظرمو گفتم ناراحت نشیا

نبابا ناراخت نمیشم سلیقه ها متفاوته گلم احتمال زیاد بیخیال شم

یسری طلافروشا هستن بدون اجرت میفروشن من قبلا این مدلو دیدم اونجا ،،،، بگردی پیدا میکنی با خیال راحت مبلغو میدی و میفرستن برات