2777
2789

‌پرنده با چشمای پر از عشق گفت:

“اگه بیام کنار برکه‌ای که تو توش زندگی می‌کنی یه لونه بسازم چی؟

اگه تو هر جا بری، منم دنبالت بیام چی؟ فرقی نداره، برکه باشه، رودخونه، دریا یا اقیانوس…

اگه توی همون آبی که تو زندگی می‌کنی پر بزنم، بخورم، حموم کنم، این یعنی عاشق‌ترین حالت ممکن نه؟

حتی اگه یه روزی بری توی یه تنگ کوچیک، بذار منم توی همون قفس باشم، فقط نزدیکت باشم…

من فقط می‌خوام لبخندتو ببینم، یواشکی یه بوس بگیرم، و تا آخر عمر کنار تو باشم.

فقط بمون… چون اگه واقعا منو دوس داری، من هر راهی رو می‌رم که بهت برسم.”

ماهی با یه لبخند آروم جواب داد:

“عزیز دلم، عشق قرار نیست قفسمون کنه، یا مجبورمون کنه خودمون نباشیم.

تو واسه آسمونی، باید با باد برقصی، افق رو دنبال کنی.

منم مال آبم، باید با موجا بازی کنم، همون‌جا نفس بکشم که بهم تعلق داره.

عشق واقعی اگه واقعی باشه، نباید درد بیاره…

نباید از تو بخواد توی آب خفه شی یا از من بخواد زیر آفتاب خشک شم.”

“نذاریم همدیگه رو محدود کنیم… بذار آزاد باشیم.

چه عشقیه که تو رو ببینم توی دنیای من داری نفس‌نفس می‌زنی؟

یا خودم رو ببینم که توی دنیای تو آروم آروم دارم می‌میرم؟

و ماهی، زندگی رو انتخاب کرد.”

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ميشه خونشونو بسازن نصفش تو اب و نصفش بيرون اب باشه يعني همون كاري كه ادمهاي بزرگ ميكنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
ميشه خونشونو بسازن نصفش تو اب و نصفش بيرون اب باشه يعني همون كاري كه ادمهاي بزرگ ميكنن

اون وقت پرنده پرواز کردن رو یادش میره...ماهی شنا کردن رو...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بیشتر ببینید

واقعیشو تصور میکنم خیلی سخت و رنج آوره😢

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
اون وقت پرنده پرواز کردن رو یادش میره...ماهی شنا کردن رو...

اون تو ابه و اون بیرونه ابه اما تو یه خونه و زیر یه سقف و هم نفسن

مگه ادمهای بزرگ که با هم تعامل میکنن اصلشونو فراموش میکنن ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید