2777
2789
عنوان

درونگرایی یا افسردگی

128 بازدید | 9 پست

حدودا سه سال از وقتی که به روانپزشک مراجعه کردم و دارو مصرف میکنم، میگذره...

اضطراب و وسواس شدید داشتم که با دارو کنترل شده،

اما هنوز خلق و خوی افسرده دارم،

اینکه اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم،

دلم نمیخواد با بقیه معاشرت کنم،

دوست دارم همیشه تنها باشم و با کسی صحبت نکنم.

انگیزه ای برای زندگی کردن ندارم اصلا.‌‌..

به این فکر میکنم که قراره یک روزی بمیرم و همه چی تموم بشه، پس چه فرقی میکنه که چجوری زندگی کرده باشم.

اهل ورزش و دوست و رفیق هم نیستم.

بی آب و تاب و توان،

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی از دارو های اصلی این مشکل ( تلقین ) هستش ! 

سخته ولی شدنیه! 

فقط باید تلاش کرد ! 

انگیزه و امید رو وقتی از دست بدیم دیگه نمیتونیم تلاش کنیم ! 

حتی اگر بهترین راه رو هم بزارن جلو پامون تو این شرایط میخواییم بگیم ، آخرش که چی ؟ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

منم درونگرام زیاد جمع و شلوغی دوست ندارم ولی ادم باید تو همه چی تعادل رعایت کنه من چند سال پیش دچار افسردگی شده بودم به پوچی رسیده بودم همش با خودم میگفتم خب این کار بکنم که چی تهش چی میشه ؟ با کسی حرف نمیزدم گریه میکردم بی دلیل . ولی کم کم بهتر شدم سعی کردم با خانوادم رابطم بهتر کنم قبلا خیلی پرخاشگر بودم زود عصبی میشدم .خودت سرگرم کن زیاد به افکارت میدون نده. شکرگذاری کن واقعااا شکرگذاری هیلی تاثیر داره از خدا بابت سلامتی جسمت خانوادت پدرت مادرت خونه ای که توش هستی بابت همه چی تشکر کن . کتاب بخون. هدف شغلی داشته باش . یه تغیر هر چند کوچیک توی ظاهرت مثل رنگ کردن موها یا کوتاه کردن مو . رفتن به پارک دیدن بازی بچه ها و همه روابط انسانی که اون بیرون هست رفتن به طبیعت همه و همه تاثیر خیلی خوبی کم کم میزاره . 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4