2777
2789
عنوان

خیلی از دست مادرم کفریم به شدت

115 بازدید | 12 پست

من ۳۴ سالمه. یه بچه دارم‌ 

دارم جدا میشم. همین الآنم به زندگی و‌کارای من گیر میده. باید عین اداره ساعت ورود و خروج بزنم. بخوام تا یه عابربانک برم باید بهش بگم چه ساعتی میرم و چه ساعتی برمیگردم. و اگه از اون زمان ۵ دقیقه بگذره ۱۰ بار زنگ میزنم

توی اتاقم بخوام با کسی تلفنی حرف بزنم، میاد وایمیسه رو سرم ببینه کیه، چی میگه چیکار داره.

کفریم کرده دیگه. هرچقدر بهش میتوپم اصلا فایده نداره. دیونم کرده. ۵ دقیقه گوشی دستم بگیره، ۱۰۰ تا تیکه و طعنه و تشر میزنه. انگار هرکی گوشی دست میگیره ، حتما داره با یه جنس مخالف حرف میزنه‌

حتی بیرون میرم، یکیو می‌فرسته تعقیبم کنه😑😑😑😑

واقعا کم آوردم خیلی فکرش مریضه خیلی افکارش فاسده. من هیچ‌کاریم نکردم که این اینجوری می‌کنه. بخدا بعضی وقتا میگم خودمو بکشم از دستش.

یا اونو بکشم. کلا بی اعصابه همه رو دیونه می‌کنه انقد می‌ره رو‌مخ. فقط منو اینجوری کنترل می‌کنه اضافه بر اخلاقای گند دیگش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول ندارم. از طرفیم اجازه نمیده

منم میخام جدا بشم با یه بچه به هر مردنی هست شده دوبرابرکار کنم میرم جدا زنی که یه بچه داره نیازی به اجازه نداره فوقش یکی دوماه قهرن بعداشتی‌میکنن

منم میخام جدا بشم با یه بچه به هر مردنی هست شده دوبرابرکار کنم میرم جدا زنی که یه بچه داره نیازی به ...

خواهر تو هنوز نمیدونی جو زندگی و خانواده منو.‌من حتی اجازه بیرون رفتنم ندارم چه برسه به جدا زندگی کردن.

فقط مامانم اینطوریه. اونم از شانس گند من این اخلاقش به باباش رفته. و الا هییییچکدوم از اعضای خانواده و فامیلم غیر این، اینطوری نیستن 

خواهر تو هنوز نمیدونی جو زندگی و خانواده منو.‌من حتی اجازه بیرون رفتنم ندارم چه برسه به جدا زندگی کر ...

یبار گربه دم حجله بکش منم ۳۶سالمه اجازه نمی‌دم کسی بهم امر نهی کنه کم دوزندگی کشیدم

کاش بتونی مستقل بشی وگرنه اعصابت خرده از دستش

دلم میخواد ولی نه پول دارم خونه بگیرم نه اجازه میده

اعصابم که به شدت خورده دیونم کرده سر بچه بیچارم خالی میکنم

امروز خواستم برم مطب یه آمپول بزنم. تعیین کرده که دقیقا کی برمی‌گردی بیای پیش بچه. من می‌خوام برم تا جایی خیلی مهمه باید برم...

منم سریع برگشتم. دیدم میگه نه نمیرم ولش کن حوصله ندارم 😑

یبار گربه دم حجله بکش منم ۳۶سالمه اجازه نمی‌دم کسی بهم امر نهی کنه کم دوزندگی کشیدم

فکر کردی نکردم؟ انقد دعوا کردم باهاش. انقد از دستش روانی شدم جنون بهم دست داده جلوش خودمو زدم، انقد خط و نشون کشیدم براش... اصلا و ابدا فایده نداشته

فقطم منو اینجوری اذیت می‌کنه و گیر میده

برا بقیه فقط بی اعصابم و بی اخلاق. برا من بغیر از بی اعصابی گیرم هست. فکر کن جرآت نداریم یه سوالو دو بار ازش بپرسیم، میخواد آدمو پاره کنه 

دلم میخواد ولی نه پول دارم خونه بگیرم نه اجازه میدهاعصابم که به شدت خورده دیونم کرده سر بچه بیچارم خ ...

اجازه رو بی خیال ..

مگه دختر مجردی که اجازه بخواهی ..

پول داشته باشی می تونی بری