2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5633 بازدید | 227 پست
یه کاربر آقا هم نوشته بود زن اگه کتک میخوره تقصیر خودشه لابد یه کاری کرده که برخلاف میل مردش بوده و ...

اره دیگه واسه اینکه خانوما رو برده کنن 

پشت هم خوب هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
ن بابام بعد ۳۳ سال مادرمو کتک زده ن شوهرم بعد دو سال و خرده ایتا بحال عصبانیت بابامو ندیدم بخدا قسمش ...

خداروشکر 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مامانم تا حالا از پدرم داد ام نشنیده کتک پیش کش خودم مجردم

خب خداروشکر 

بیشتر ببینید
خدا کمکت بکنه به امید خدابا روانشناس صحبت کردین؟

اره گفت باهاش زیر سقف نری ها 

گوش نکردم 

بیشتر ببینید

فرد سالم از نظر شخصیتی و روحی روانی کتک کاری نمیکنه ،اما من خودم شوهرم اعتیاد به هروئین داشت و داره (الان دور هم از  زندگی می‌کنیم )سر همین مسائل بحث و دعوا داشتیم کار به جایی رسیده دست منو گرفته بهم گفته ببین ضعیفی نمیتونی کاری بکنی یا مثلا من دادو بیداد کردم گم شو بیرون جلوی دهن منو با خشونت گرفته هلم داده اما خب من که در حالت کلی آدم بسیار آرامی هستم اون لحظه از عصبانیت چنان زوری داشتم که برای یه هل دادن مشت و لگد زدم از خودم دفاع کردم .

اره گفت باهاش زیر سقف نری ها گوش نکردم

خدا کمکت کنه

احساس میکنم خیلی جوونی

قصد ادامه دادن داری؟ یا شرایط جدایی رو داری

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
تو رو خدا این چیزا رو تو سایت عمومی نشر ندید و عادی سازی نکنید

اینجا همه حرف دلشون میگن 

گفتم ببینم مثل منم هستن همه 

بیشتر ببینید
اگه میزد که الان دیگه شوهر نبود ،،فرستاده بودم خونه ننش

منم فرستادم 

بیشتر ببینید
نمیدونم خودم که تحصیلات دارم خانوادمم دارناتفاقا یکی از مردایی که اینو گفت دکتری داره

پس چرا برای دخترشون ارزش قائل نمیشن؟ فکر نمیکنن خدای نکرده ممکنه طرف شما رو بکشه؟ بنظرم خیلی سنگدلند بخصوص برای مادر عجیبه این رفتار با دختر … عزیزم اطرافیان من آدم‌های فرهنگی کاملا معمولی هستنداما به هیچ قیمتی حاضر نیستن دخترشون در زندگی که خوشحال نیست بمونه چیزی که خانواده تون قصد نرمال سازی برای شما دارند اصلا نرمال نیست

من خیلی شوهرم دوست دارم تو کل زندگی مشترکمون هم یه بار بحثمون شد (خانواده اش هم خونمون بودن و علت دع ...

اره موافقم 

بیشتر ببینید
عصبی نمیشه سالی یکبار شاید....دلخوری هامون رو با مسیج به هم میگیم ، آخر شبا هم که بیاد خونه درموردش ...

خداروشکر عالیه 

بیشتر ببینید
شوهر من هم خودشو میزنه هم منو‌ در و دیوار ماشین تازگی ها گفت وسایلی که آوردی بشکنم

آره شوهر منم خیلی وسایل شکونده خودشو زده ولی منو نزده یک بار هم یقه لباسمو گرفت زود کشید عقب چند بار گفت معذرت میخوام میدونی کلا فکر کنم مدلش اینطوریه که کنک زدن زن رو که ضعیف تر از خودشه بد میدونه از طرفی هم بهم خیانت کرده دردی که به دلم گذاشت خیلی بدتر از کتک زدن بود