2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5679 بازدید | 227 پست
بچه نداری تمومش کن ....هیچ وقت حالت باهاش خوب نمیشه

اره ازش بیزارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرد سالم از نظر شخصیتی و روحی روانی کتک کاری نمیکنه ،اما من خودم شوهرم اعتیاد به هروئین داشت و داره ...

من وقتی شرایط اینجوری میشه دستم و پام بی حس میشه 

نمی‌دونم چرا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خدا کمکت کنهاحساس میکنم خیلی جوونیقصد ادامه دادن داری؟ یا شرایط جدایی رو داری

به هیچ وجه 

دیشب جمع کردم اومدم خونه مادرم 

خداروشکر عصبی نمیشه اصلا ؟عصبی بشه چیکار میکنه ؟

عصبی میشه اتفاقا اما سکون میکرد حرف نمیزد اعصابمو بهم می‌ریخت اخلاقای خیلی وحشتناکی داشت ولی دست بزن نداشت ۷ سال اول ازدواج تو جنگو جدال بودیم ۵ ساله که داریم آروم زندگی میکنیم

من 

همسرم میزنه میشکونه ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به کجا رسیدیم که کتک خوردنم عادی شده !!

😞

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

پس چرا برای دخترشون ارزش قائل نمیشن؟ فکر نمیکنن خدای نکرده ممکنه طرف شما رو بکشه؟ بنظرم خیلی سنگدلند ...

مادرم دیشب اومد منو گرفت آورد 

ولی همش زخم زبون میزنه 

به شوهرمم گفت دیگه بهت دختر نمیدم 

خیلی صبوری کردیم 

آره شوهر منم خیلی وسایل شکونده خودشو زده ولی منو نزده یک بار هم یقه لباسمو گرفت زود کشید عقب چند بار ...

واسه من حتی خیانت کنه هم مهم نیست دیگه 

چون منو از خودش بد جور بیزار کرده 

به هیچ وجه دیشب جمع کردم اومدم خونه مادرم

کار خوبی میکنی

رابطه سمی باید تموم بشه

کمی سختی میکشی ولی مطمئن باش خییلی کمتره از سختی های که قبلا کشیدی

موفق باشی به امید خدا🩷

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

انتظار داشتم بگی کتک خوردن تاحالا!!!والا تاحالا اطرافیانم مردی ندیدم از این غلطا کنه

خوشبحال خانمای اطرافت

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

عصبی میشه اتفاقا اما سکون میکرد حرف نمیزد اعصابمو بهم می‌ریخت اخلاقای خیلی وحشتناکی داشت ولی دست بزن ...

خداروشکر