2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5678 بازدید | 227 پست
خدا نکنه .ولی بدون مردا اینجوری درست نمیشن .تنها راهش جدایی .عین انسان های اولیه حمله میکنن

اره خدایی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با اینکه خیلی خیلی میرم رو مخ شوهرم ولی تا حالا همچین کاری نکرده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یعنی چی کتک خوردن طبیعیهکسی که کتک میزنه باید بستری شه تیمارستان چرا عادی سازی میکنید خشونت خانگی رو ...

چند سالته گلم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یه کاربر آقا هم نوشته بود زن اگه کتک میخوره تقصیر خودشه لابد یه کاری کرده که برخلاف میل مردش بوده و حقشه مگرنه مرد که نمیخواد زور بازوشو حروم کنه 🤣🤣 دوست عزیز اینا افکار زن ستیزانه ست که دارن فرو میکنن تو سر خانوما ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
متاسفم واقعامن خودمم کردمزمان پدر بزرگامون کتک زدن اینا بودهولی الان نیست واقعا تازه من یه جای عادی ...

روانیه به خدا 

بیشتر ببینید

ن بابام بعد ۳۳ سال مادرمو کتک زده 

ن شوهرم بعد دو سال و خرده ای

تا بحال عصبانیت بابامو ندیدم بخدا قسم

شوهرم عصبانی میشه داد میزنه بعد دوسال دوبار داد زده 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
وا بنطر من مردی که زنشو بزنه عجیبه و عادی نیست نه من کتک خوردم نه مادرم نه خاله ام نه مادربزرگم نه د ...

خب خداروشکر 

وقتی همسرت عصبی میشه چیکار میکنه ؟

بیشتر ببینید
روانیه به خدا

خدا کمکت بکنه به امید خدا

با روانشناس صحبت کردین؟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید