2777
2789

من از مرداد ماه به وسواس حرف زدن دچار شدم وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم از قبل جمله سازیش میکنم یه روش های مختلف و هی با استرس صبح تا شب تکرارش میکنم یعنی یه دیقه هم آرامش ندارم اقدامم هستم نمیتونم باردار شم یه نمونه از وسواسم براتون مثال میزنم

من یکماه پیش مادرشوهرم افطاری دعوتم کرد از قبل تو خونم با خودم گفتم اگه مادرشوهرم گفت سحری بدم ببری؟ من نمیخوام بیارم پس بهش میگم

نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون

یا میگم

نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه

یا میگم

نه مامان ولش کن یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون

یا میگم

نه مامان ولش کن یه نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم

یا میگم

نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم

یا میگم

نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه

قبلا هر روز یا جمله میساختم ولی الان کمتر شده مثلا الان یکماه گیر دادم به این جمله ها

یکماهه با استرس هی با خودم تو دلم تکرارشون میگم و با اینکه تو دلم میگم ولی مغزم انگار نمیخواد متوجه بشه و فکر میکنم نمیدونم😢😢 میگم من از مرداد ماهه وضم اینه....۸ ماهه همش استرس هر روزززز میگم نکنه از این همه استرس سرطانی ام اسی چیزی بگیرم؟ یعنی الان بدنم سالمه؟

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اضطراب شدیدکمک بگیر از روان‌درمانگر و روانپزشک

میگم مریضی بدی نگرفته باشم؟

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید
میگم درجا خودتو مشغول کنزنگ بزن ب یکی صحبتک کنیا فیلم ببیناهنگ گوش بده

میگم مریضی بدی نگرفته باشم؟

شبا تپش قبل شدید میگیرم تا صبح با چشمای بسته بیدارم همش جمله هارو تو دلم با استرس تکرار میکنم و انگار مغزم به فهنیدن مقاومت میکنه احساس میکنم نمیدوتم با اینکه جمله هارو میگم

بیشتر ببینید
میگم مریضی بدی نگرفته باشم؟شبا تپش قبل شدید میگیرم تا صبح با چشمای بسته بیدارم همش جمله هارو تو دلم ...

عزیزم استرس گرفتی مریضی نیست

فقط باید حواس خودتو پرت کنی

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
برید روانپزشک برای درمان جانم ....

تا صبح از استرس و تکرار جمله ها نمیتونم بخوابم تپش قلب شدید میگیرم پریشب احساس میگیرم قلبم وایمیسته تا صبح نشخوار با چشم بسته بیدارم نمیتونم بخوابم

بیشتر ببینید
وسواس فکری بدترین مرضه. حتما برو رواندرمانگر .نتیجه اضطراب زیادتونه

سرطان اینا😢😢

بیشتر ببینید
عزیزم استرس گرفتی مریضی نیستفقط باید حواس خودتو پرت کنی

مبگم تو این ۸ ماه از این همه استرس سرطان اینا نگیرم

بیشتر ببینید