من از مرداد ماه به وسواس حرف زدن دچار شدم وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم از قبل جمله سازیش میکنم یه روش های مختلف و هی با استرس صبح تا شب تکرارش میکنم یعنی یه دیقه هم آرامش ندارم اقدامم هستم نمیتونم باردار شم یه نمونه از وسواسم براتون مثال میزنم
من یکماه پیش مادرشوهرم افطاری دعوتم کرد از قبل تو خونم با خودم گفتم اگه مادرشوهرم گفت سحری بدم ببری؟ من نمیخوام بیارم پس بهش میگم
نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون
یا میگم
نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه
یا میگم
نه مامان ولش کن یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون
یا میگم
نه مامان ولش کن یه نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم
یا میگم
نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم
یا میگم
نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه
قبلا هر روز یا جمله میساختم ولی الان کمتر شده مثلا الان یکماه گیر دادم به این جمله ها
یکماهه با استرس هی با خودم تو دلم تکرارشون میگم و با اینکه تو دلم میگم ولی مغزم انگار نمیخواد متوجه بشه و فکر میکنم نمیدونم😢😢 میگم من از مرداد ماهه وضم اینه....۸ ماهه همش استرس هر روزززز میگم نکنه از این همه استرس سرطانی ام اسی چیزی بگیرم؟ یعنی الان بدنم سالمه؟