2777
2789
عنوان

وقتی یکی بهتون میگه فلانی پشت سرتون حرف زده

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست

حرفی رو که با گوشهای خودم نشنیدم سعی میکنم باور نکنم

و در مرحله اول اهمیتی نمیدم

اون ادم اگر شجاعتش رو داشت  رو در روی خودم حرف میزد

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال بابا بشینه حرص بخوره چرا برم دم در خونش

وقتی کسی از کسی حرف میزنه یعنی حسودیشو میکنه بذار حسودیشو کنه تو زندگیتو کن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اینا تو‌حرفهوقتی به عمل بیاد میبینی اونی که پشت سرت حرف میزنه باعث میشه دیگران بهت بدبین بشن و موقعی ...

کسی که با یه حرف ، تا این حد دیدش نسبت بهت عوض میشه، از اولم بت اعتماد نداشته

وگرنه یه آدم نرمال ازت توضیح میخواد راجب شایعه ای که پشت سرت ساخته شده

نه اینکه پیشاپیش نتیجه گیری کنه و بهت بدبین شه

اینا تو‌حرفهوقتی به عمل بیاد میبینی اونی که پشت سرت حرف میزنه باعث میشه دیگران بهت بدبین بشن و موقعی ...

احسنت منم امشب شوهروخواهرشو نشوندم تو جاشون خسته شدم انقد سرش تو ما تحت منه

ن‌اگ اونی ک اومده میگه بهم‌ فامیل یا نزدیکان باشه‌میگم خو‌چطور جرعت کرده اومده پیش تو راجب من بد میگه‌اگ‌تو صلاح منو بخوای کسی نمیتونه پشت سر من پیش تو چیزی بگه