2777
2789
هههاااا ماشین پرشیا یا هاچبک مدل بود طرف دیلاق تو ماشین دخترها قبل اینکه مدرسه برن بیرون رژ داشتن به ...

وای من دبستانی بودم ولاس پنجم دوستم داداشش با این قیافه میومد دنبالش یادش بخیر فاز شاهرخان داشت اصلا یه وضعی دوس دخترش براش موترلا خریده بود خدارو بنده نبود 🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دختر پولدار که بابات کارخونه داره😐😐😐عشق منو تو اینجوریا فایده نداره حالا ک بابات پولداره دوتا ...

خدایش فقط محتواش چجوری به اون شاعر رسیده اینم هست اههاایی قهرنکن قهرتودیگه فایده ندارد میفتاد دنبال دختره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ناز نکن ناز تو دیگه خریدار نداره؟؟؟

اره آهنگ دهه کلیپس میزدن دخترها بزن نت ببین

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای من دبستانی بودم ولاس پنجم دوستم داداشش با این قیافه میومد دنبالش یادش بخیر فاز شاهرخان داشت اصلا ...

😂😂😂😂تصورش کردم 

یادمشههههه

🤦🤦میفتاد دنبالش لامصب رفت نداری میگی خریدار ندارن افتادی دنبالش که چی 

🤣🤣🤣 همون سوسکا الان رفتن باشگاه اقا شدن

دیلاق بودن همه