2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4470 بازدید | 116 پست
والا ایکاش نمیخوندم اون فیلما رو دیدم پس فردا اگه دختره رو ببینم اصلا چطور نگاهش کنم

بیخیال فراموش کن حالا اونم بچه بوده ندونسته این کارا رو کرده دیگه گناه داره جای بازگو کنین خدای نکرده اتفاقی بیوفته بخاطر ابروش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا دختری که از13سالگی شرو کرده فکر نکنم دانشجوپزشکی باشه این رشته دمارازروزگار آدم درمیاره تاقبول ...

والا همش تقصیر منه نه براش گوشی گرفتم البته خودش گرفت ولی نباید اجازه میدادم

والا ایکاش نمیخوندم اون فیلما رو دیدم پس فردا اگه دختره رو ببینم اصلا چطور نگاهش کنم

اره واقعا دختر رو ببینی یاد فیلماش میوفتی 

ولی سعی کن محافظ کارانه عمل کنی به پسرت سخت نگیر ولی درعین حال حواست بهش باشه 

امیدوارم هرچه که خیره پیش بیاد ،احتمالا تصمیمشون  ازدواج هست که اینهمه سال باهمن

اینی ک شما میگی بیماری ج‌نسیه مریضیه دگرآزاریهولی نیاز ج‌نسی داشتن یچیز طبیعیهفک میکنید بچه جوونتون ...

ببخشید ما ک نثل  دقیانوث نیستیم   مگر برا نیاز جنسی چ غلطی میکردیم  !!! دقیقا سرکوب میکردیم  خودمونو کنترل میکردیم    از هر لحاظ  ادم نتونه خودشو کنترل کنه ک ادم نیس حیونه 

دختره بی شعوره ک خودشو حراج میونه پسره ک از خودش فیلم نفرستاده دختره فرستاده پس بی شعور دخترس فضا مج ...

مگه دور از جون شما و اون دختر خانم عکس و فیلمش رو رفته گذاشته برای کل پسرای ایران؟؟؟ 

(من خودم اعتقادم اینه که این کار اشتباهه ولی لطفا همجنس خودتون رو زیر سوال نبرید استارتر درست میگن اگر تقصیری هم باشه ۵۰ ۵۰ هست)

والا همش تقصیر منه نه براش گوشی گرفتم البته خودش گرفت ولی نباید اجازه میدادم

انشالله مشکلت حل شه 

زیاد گیرنده فرداتوروت وایسن

تاالان زیادی جینگ شدن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اینی ک شما میگی بیماری ج‌نسیه مریضیه دگرآزاریهولی نیاز ج‌نسی داشتن یچیز طبیعیهفک میکنید بچه جوونتون ...

ادم برا رفع نیاز جنسیش ازدواج میکنه    ن ک بدون هیچ قید و شرطی خودشو نمایان کنه  این کارا بی عقلی و حماقته   دو نفر دویت باشن خوبه  مثل ادم  دیگه  لخت همو نبینن تا ازدواج ب جای بر نمیخوره 

اصلا مزه ازدواج ب همینه 

حیون ک نیستیم ادمیم 

من از این دخترا تو مجازی روزی هزارتا تو پی وی شوهرم  عکس از همه جاشون میفرستادن   

به نطرت بیام بگم نیاز جنسیشونه !!!! 

هیییچ فرقی نداره کار کثیف کقیفه متاهل و مجردم نداره 

ادم برا رفع نیاز جنسیش ازدواج میکنه ن ک بدون هیچ قید و شرطی خودشو نمایان کنه این کارا بی عقلی و ...

درسته ولی خب نمیتونم بگم که دختره شاید فقط با پسر من صحبت میکنه

والا دختری که از13سالگی شرو کرده فکر نکنم دانشجوپزشکی باشه این رشته دمارازروزگار آدم درمیاره تاقبول ...

دقیقا قبولیش خیلی سخته منم این واسم سواله!!شاید آزاد میخونه.

یا شایدم واقعا زرنگ باشه هم دوست پ.سر هندل می‌کنه هم درسو😂😂

مگه دور از جون شما و اون دختر خانم عکس و فیلمش رو رفته گذاشته برای کل پسرای ایران؟؟؟ (من خودم اعتقاد ...

اتفاقا چون زنم  بیشتر بدم میاد  ادم اینقدر  بی چاره و بی ارزش کنه خودشو  اخه !  طرفو با شخصیت خودمون نگه نداریم با  عیان کردن بدنمون نگهداریم !!!! اه اه  

یارو  دوست دخترشه  وسیله جنسیش ک نیس 

اه اه اینقدر متنفرم از زنای ک چوب حراج ب خودشون میزنن بدون هیییچ قید و شرطی خودشونو میپاشن بیرون واس بقیه 

لختشو فقط دوست پسرش دیده .اخی 

چقدر نجیب 

درسته ولی خب نمیتونم بگم که دختره شاید فقط با پسر من صحبت میکنه

پسر بیشور من الان زنگ زد گفت با دختره رابطه هم داشتم دیگه هم نمیخوام گوشیم رو چک‌کنید ۲۰ سالم هست و پول هم دارم قصدمان هن ازدواج هست و قطع کرد نمیدونم به باباش یا دایی عموییش بگم از کنترل خارج میشه ایکاش نمیدیدم چت رو احتمالا بخاطر اینکهوخب‌فهمیده اون فیلما رو دیدم عصبی شده