2777
2789
عنوان

Msو ضعف شدید سمت راست بدنم و ترس از آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو مصرف میکنی؟.. منم عموم پونزده سالی میشه این بیماری رو داره اوایل  با قرص کنترل میکرد و حالش خیلی خوب بود.. ولی چند سال اخیر اون دارویی که براش موثر بود متاسفانه خیلی کمیاب شده وقتی هم پیدا میشه بشدت گرونه.. 

منم همش میترسم ک نکنه دارم سه سال پیش علایم بدی داستم ولی دکتر گفت نیستاسترسی بودی

خیلی جالبه ک منم  یک سال دوندگی میکردم تو مطب دکتری ‌ هیچ کس ب ام اس شک نکرد . آخرش خودم با التماس و گریه تقاضای mri مغز کردم گفتم دکتر من میدونم ام اسه.  و نتیجه همون شد ک  خودم گفتم😔

چند سالته اسی واقعا متاسفم بابت این وضعیت تنها راهی ک میتونم پیشنهاد بدم اینه که بری مشهد از امام ر ...

بخدا همین بهمن رفتم توسل کردم ولی ناامید برگشتم ۰😭

برا رفتن ب خود حرم هم خیلی اذیت شدم با ویلچر رفتم داخل چون واقعا نمیتونستم راه برم سریع خسته میشم تعادلم ب هم میریزه میوفتم زمین

من، یه چند ماهی هست که دوبینی دارم دکتر مشکوک به ام اس هست هنوز گزارش mri نیومده، هر روز میگم خدایا ای کاش یه مرگ میدادی و تموم این همه دردسر چرا، 

دروغ چرا تازه مفهوم صبر ایوب رو فهمیدم، واقعا کسانی که بیمار هستن  نسبت به بقیه انسان های والاتر هستن،

دیروز یه خبر خوندم که توی چین 3 تا مورد فلج نخاعی درمان شدن، وقتی واسه چنین چیزی درمان پیدا شه درمان ms هم اینقدر دور از انتظار نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
زاکرل بزای کسیه که علائمش خفیفهحتما بعد تعطیلات دکترت رو عوض کن برو پیش مغز اعصاب نورولوژی اگه تهران ...

راستش اردبیل هستم . همون ۳ سال پیش اومدم تهدان جناب دکتر صحراییان هم منو معاینه کرد گفت زاکرل بزن

شفا دادی نیست عزیزم این بیماری مادام العمره فقط جلوی پیشرفت رو میگیرن

عزیزم دوست داداشم ام اس داشت کتاب قانون شفا رو خوند بعد از چند ماه ام ار ای کرد دیگه هیچ پلاکی تو سرش نبود رو ویلچر بود الان خوب شده شاید ده سال درگیر بیماری بود خود دکترش باور نکرد که چطوری خوب شده شما هم کتاب قانون شفا رو حتما بخوانید 

🌹