2777
2789
عنوان

Msو ضعف شدید سمت راست بدنم و ترس از آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 82 پست
الهی به حق این شبهای عزیز هر چه سریعتر شفا پیدا کنی بخدا من شنیدم دکترایه طب سنتی حاذق ام اس رو هم د ...

ممنونم عزیزدلم . راستش چنتا دکتر منو منصرف کردن ک مبادا با طب سنتی پیش بریا بدتر میشی و دیگ نمیشه کاریش کرد . 

از طرفی خپ هزینه های طب سنتی و داروها و غذاهای سالمش خیلی زیاده واقعا

روحیه شما درست شهبهت قول میدم همه چی عالی میشهفقط زیادی الکی بزرگش کردیطرف دو تا سرطان گرفته خدا شاه ...

دورت بگردم مرسی از راهنماییت عزیزم. دعام کن بتونم کم کم تغییراتی ایجاد کنم تو زندگیم برای بهتر شدنم .والا آدم سالم و خوب ک نیست حالا بازم هر چی خدا خودش صلاح بدونه .مرسی از دل گرمی و امید دادنت مهربونم♥️الهی ک ب هرچی آرزوته برسی عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دورت بگردم مرسی از راهنماییت عزیزم. دعام کن بتونم کم کم تغییراتی ایجاد کنم تو زندگیم برای بهتر شدنم ...

قربونت برم خوشگلم

ایمان دارم که بزودی خوب خوب میشی

الانم باید برم نماز

دو رکعت به نیت سلامتیت میخونم

امسال سال تو ست خوشگل خانوم❤️

😭😭😭😭😭شما مشهدی؟

نه اصفهانم عزیزم  برات خیلی دعا میکنم ایشالا معجزه بشه برات

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

میدونی چیه توی گزارش دیدم دکترم بهم گفت دیسک گردن اون ب عصبت فشار اورده چون یطرف بدنم گزگز میکرد اما ...

خب یکبار دیگه برودکتر خیالت راحت شه... منم چند سال پیش پای چپم بی حس میشد گز گز میکرد.طوری که دیگه توان راه رفتن نداشتم. منم میترسیدم نکنه ام اس دارم رفتم ام آر آی گفتن دیسکهای کمرم پاره شده میزنه به عصب پاهام.. یه مدت دارو خوردم خوب شدم