2777
2789
عنوان

Msو ضعف شدید سمت راست بدنم و ترس از آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 82 پست
بخدا همین بهمن رفتم توسل کردم ولی ناامید برگشتم ۰😭برا رفتن ب خود حرم هم خیلی اذیت شدم با ویلچر رفتم ...

نمیدونم چی بگم بازم برو بی خیال نشو برو سمج شو صب تا شب شب تا صبح حالا بقیه کامنتمو ببینن مسخره میکنن ولی وقتی این بیماری درمان نداره تنها راهش همینه 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کندور تاثیر داره روی ms؟

بهتر این ه که یک لیوان آب جوش مقداری کندور بریزی داخلش و با قاشق هم بزنی بعد آب رو بخوری و تفاله که ته نشین شده داخل لیوان رو بیرون بریزی....چن سال پیش یک تحقیق توی المان نشون داده که تاثیر داشته...اگر هم نتونستی اونجوری بخوری چن تکه کوچیک رو مثل نقل بخور

من، یه چند ماهی هست که دوبینی دارم دکتر مشکوک به ام اس هست هنوز گزارش mri نیومده، هر روز میگم خدایا ...

الان خیلی از بیمارن ام اسی به درمان میرسن

مثل سرطان

کمی زمان بره

اما درمان قطعیه با توکل و امید

خیلی جالبه ک منم یک سال دوندگی میکردم تو مطب دکتری ‌ هیچ کس ب ام اس شک نکرد . آخرش خودم با التماس و ...

من انقد علامای زیادی داشتم سریع دکتر ام ار ای نوشت از سر گردن

تست دوبینی تعادل گرفت ازم من دیگه خودمو باخته بودم  میگفتم من ام اس گرفتم هر روز گریه میکردم هر علائمی ک داشتم تو گوگل میدیدم بود فقط دوبینی نداشتم

تا اینکه جواب ام ار ای اومد گزارششو ترجمه کردم دیدم نوشته دیسک گردن دارم

ولی چنتا ضایعه ریز داشتم تو مغز ک دکتر گفت مهم نیس مال میگرنه واس همین هنوز میترسم چون من اصلا میگرن ندارم

من، یه چند ماهی هست که دوبینی دارم دکتر مشکوک به ام اس هست هنوز گزارش mri نیومده، هر روز میگم خدایا ...

انشالله ک مشکل خاصی نداشته باشید عزیزم . بله واقعیت صبر ب بیماری ها واقن سخته چون عین مرگ تدریجی هستن خیلی از بیماری ها . انشااله ک درمان این بیماری ها پیدا شه مردم انقدر زجر نکشن

همینجوریشم بدنم سرده انگار

بله عزیزم شما بدنت سرد و تره و همین سردی و تری باعث ام اس شده باید از سردی و هم آب سرد و یخ و بستنی و کلا لبنیاتی با مصلحش بخور از سردی بشدت بپرهیز بخدا یه دکتر طب سنتی برو اگه تران باشی که چه عالی

عزیزم دوست داداشم ام اس داشت کتاب قانون شفا رو خوند بعد از چند ماه ام ار ای کرد دیگه هیچ پلاکی تو سر ...

چقدر خووووب . قانون شفای بوعلی؟؟؟ یا کتاب شفای زندگی منظورتونه؟؟؟