2777
2789
عنوان

خدایا یه شوهر شیرازی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 47 پست

اسی علاوه بر خودشون خانواده های بی ذوق دارن نه رسم شب یلدایی دارن ، نه رسم عیدی دادن به عروس ، نه رسم پاگشایی انچنانی 😄عروس خونشون می ره هیچ فرقی با بقیه براشون نداره ، سال اول که عید دیدنی رفتم خونه فامیلشون انقدر یخ بودن که حد نداشت اصلا تعجب کردن چرا ما رفتیم عید دیدنی خونشون در حالی که ما رسم داریم عروس داماد خونمون بیان برای بار اول سنگ تموم می ذاریم از عزت واحترامد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد؟ هیچ وفت نتونستم با مشهدی‌ا ارتباط برقرار کنم بنظرم فقط خودشون ک اخلاق خودشون رو میشناسن بدرد هم میخورن 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

اسی علاوه بر خودشون خانواده های بی ذوق دارن نه رسم شب یلدایی دارن ، نه رسم عیدی دادن به عروس ، نه رس ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حداقل می‌خواین همیشه ساز مخالف بزنین و به یه شهر حمله کنیم چیزی نگین که فوری عکسش اثبات بشه

کی اینا رو گفته؟

شیرازیم و تمام این چیزایی که گفتی رو داریم😏

بعدم شیراز و بی ذوق؟؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
بنظر من کوردا آدمای خوبی ان ... 🤌🏻

لطف داری خوبی از خودتونه عزیزدلم

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

اسی علاوه بر خودشون خانواده های بی ذوق دارن نه رسم شب یلدایی دارن ، نه رسم عیدی دادن به عروس ، نه رس ...

اینو تایید میکنم خانواده شوهر منم همینو 

اما شیراز در کل خوبه بداش گیر ما اومده خواهر 

مشهد؟ هیچ وفت نتونستم با مشهدی‌ا ارتباط برقرار کنم بنظرم فقط خودشون ک اخلاق خودشون رو میشناسن بدرد ه ...

ادماشو که نمیگم 

محیطشو میگم 

وایب خیابون امام رصا و بازار امام رصا خودش یه دنیای دیگس

اتفاقا خرجای که شیرازیا میکنن شما تو خوابم نمبینی از همه لحاظ بهترین لباس خوراک به مهمونم خیلی احترام میزارن بهترین چیزا برای مهمون میارن. 

همه جا خوب و بد داره

داماد ما شيرازيه فوق العاده پسر خوبيه

در عوض از توي همون خونواده برادرش يك حمال به تمام معناست 

اما در كل شيرازيا بسيار خوش سر و زبون و مردم دارن، موافقم