2777
2789

میگفتم برم دانشگاه حالم خوب میشه

نشد 

الان هم میگفتم یه مرد با این خصوصیات ظاهری و اخلاقی و ... بیاد تو زندگیم عالی میشم راضی شاد خوشحال 

الان همه غبطه زندگیم و موقعیت همسرم رو دارن 

ولی من بیحالم اصلا 

جالبه تو بچگی هم پدر مادرم خیلی دوسم داشتن همیشه تحسین شدم

نمیدونم چرا اینجوری شدم دلم میخواد زندگی نکنم اصلا

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا چیا رو به کیامیدی

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

برو دکتر یک سری تقویتی بگیر بخور خوشی زده زیر دلت توهم

اهن ویتامین دی 

صبح برو پیاده روی 

آب زیاد بخور 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

عزیزم انسانها  همه ، از درون غمگینن ، 

هر کس هم که نیست،خیلی تلاش میکنه برای حال خوبش ....

اگه الان خوشحال و راضی هستی ؛ماشین و خونه و شوهر و پول و لباسم داشته باشی حالت خوبه .

اگه الان خوشحال و راضی نباشی ...  اون موقع هم نیستی 

خوشبختی درونیه ، نه بیرونی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کمالگرایی؟

به شدددت 

مثلا الان همسرم چهارتا ماشین گرون قیمت داره ولی میگم چرا بنز نداریم مثلا 

یا چرا لباسم مارک اصل نیست 

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.