2777
2789
عنوان

چجوری اینارو بگم به رلم که بره بیا خواهرانه نصحیت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب با این شرایط نباید وارد رابطه میشدی .البته طولانی مدته باهمین و جدیه میتونه بیاد اشنایی مطرح کنه ...

خواستگار چجوری بگم روستام  وضع خانواده ما از بدبختی طوری نی که بیاد خاستگاری فلان

وقتی همچین خانواده ای داری دوس شدنت برا چی‌ بوداخه.منم‌خوزستان عربم‌اما ن از اون عربای سرسخت و‌افراط ...

بابا انقد اسرار کرد پسره ناخواسته قبول کردم

عرب نیستم مثال زدم عرب

خواستگار چجوری بگم روستام وضع خانواده ما از بدبختی طوری نی که بیاد خاستگاری فلان

روستا چشه مگه .

خب خیلی راحت بگو شرایطت رو .اگه بخاد حتما همینجوریتم قبول داره ...

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

خونوادت هرچی باشن به اون پسره ربطی نداره چقد حقیر کردی خودتو

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید