2777
2789

من و همسرم اومدیم مشهد پیش خونوادش،ولی خونه اونا نمیمونیم ۲۴ ساعته.واسه خواب میایم جای دیگه.بعد این خونه هه که میمونیم سرویس ایرانی نداره و فقط فرنگیه.من خاک بر سر امروز صبح رفتم دستشویی کردم روش،خب مشکل پیدا شد دیگه.کلا به گند کشیده شد همه جا.اصلا خیلی حالم بده‌.تهش فرنگیه خراب شد.بعد دعوامون شد.

دعوا و داد و بیداد شدید.این میگف روده تو مشکل داره،من میگفتم توالت خونه شما مشکل داره،یعنی اصلا یه آبروریزی بدی شد.

تهش لوله کش اومد گف این فرنگیه خراب شده.باید عوض بشه‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اصلا خیلی حالم بده.خیلی حس میکنم بهم بی احترامی شد امروز.بهم نخندین.واقعا دلم میخواد وسایلمو جمع کنم در اسرع وقت برگردم خونه بابام.اینجوری کسی به دستشویی کردنم توهین نکرده بود.خیلی داغونم.کلا حرمتم شکست.

البته کاریم نکردا،نه این که زده باشه یا فحش داده باشه،ولی خب من دیدم توالت اونجوری شده دو سه بار عق زدم،اونم گف خودت کردی خب چرا عق میزنی،بعد دعوامون شد،...نمیدونم حالم خرابه و انگار خورد شدم.

بعدش گف ببخشید منظور بدی نداشتم‌.

ولی واقعا داغونم.خیلی بدبختم من.خیلی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید