2777
2789

چجوری بهش بگم من تو روستام بگم من خانواده ام دیونن نمی زارن بیرون برم نمی تونم دیت بیام چجوری بگم خانواده من منتظرن مچمو بگیرن کتکم بزنن چجوری بگم خانواده ام اگه چیزی ازم به بینن سرمو می برن چجوری بگم خانواده ام عربای دوران جاهلیتن چجوری بگم بدبختم بیچارم برو با ی دختر پول دار آزاد نه من بدبخت نه منی که بابام کارگره منی که خانواده م روانمو بهم زدن پوسیدم ته خونه نمی زارن هیچجا برم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ربطی به شغل پدرتون نداشت

مگه خودش ایلان ماسکه،؟؟؟

ولی کلا با چنین شرایطی رل نزنی اعصاب آروم تری داری میزنی هم قبلش همه چیو ب طرف توضیح بده

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

کاش وقتی میخواستی بخاطر اینا تموم کنی اصلا شروع نمیکردی ، آسیب میبینید جفتتون

شروع انقد گیر داد پیام داد گفتم نمی تونم دیت بیام گفت اشکال نداره انقد اسرار کرد که قبول کردم

اگه نیخوای بره اول قشنگ فکراتو بکن پشیمون نشی بعدش بهش بگو دوسش نداری

ولی قشنگ فکر کن بعدا پیمون نشی

لطومی نراره ابن جیزا رو بهش بگی

ولی اگه دوسش داری بگو خانوادم سنتی هستن و پایبندن به یه سری رسم و اعتقادات 

یه متن ساده بنویس بگو خانوادم فهمیدن و متاسفانه ما دیگه نمیتونیم باهم باشیم 

از اینکه این مدت همراهم بودی خوشحالم و از این حرفا

اگر بتونی بری دانشگاه یا سرکار شرایطت رو بهتر میکنه

خب با این شرایط نباید وارد رابطه میشدی .

البته طولانی مدته باهمین و جدیه میتونه بیاد اشنایی مطرح کنه به عنوان خاستگار 

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

وقتی همچین خانواده ای داری دوس شدنت برا چی‌ بوداخه.منم‌خوزستان عربم‌اما ن از اون عربای سرسخت و‌افراطی اما اشناهامون دیدم.اگه بفهمن سریع دخترشون کتک‌میزنن زندانی میکنن.یا شوهرش‌میدن.اکه پسره میخادت خب بیاد خاستگاری