2777
2789
عنوان

برام عجیبه که باید سر 💩 با هم درگیر بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 84 پست
اصلا ی وضعی بود قرو قاطی.با همکارم ک تو ی اتاق بودیم انقدر خندیدیم.دل درد گرفتیم

خیلی خوبی واقعا

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخندم ناراحت میشی 😂😂فرنگی کلا مزخرفه مام رفتیم یه جا خراب بود با بدبختی رفت پایین

خیلی مزخرفه

تو خونه خودمونم ازش استفاده نمیکنم

به گند میکشه زندگیو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
فدات شم.بحث ابرو‌ بود🤣🤣🤣

چندشت میشه نخون 

من تو مهمونی اینجوری شدم آخرش ۱۰۰لایه دستمال برداشتم با نوک دمپایی محتویات و  فرستادمش داخل😭😭😂😂

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

خیلی مزخرفهتو خونه خودمونم ازش استفاده نمیکنمبه گند میکشه زندگیو

خب فرنگی برا مواقع ضروری هست برای کسانی که مریض هستن یا از عمل اومدن اصلا بهداشتی نیست به نظرم اخه چیه اخه مزخرف من تو بیمارستان بعد سز با حالت بد می رفتم مجبور بودم ولی حالم خراب میشد چطوری ازش استفاده میکنن درک نمیکنم جای که فقط فرنگی داره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
لوله گلوییش گیر داشته

منم نفهمیدم دقیقا عیب از کجاس

لوله کش گف فرنگی باید عوض بشه

یه طوری هم نگامون میکرد انگار با انسان های اولیه طرفه

بدجور دعوا کردیم واقعیتشاصلا یه حال معذبی بدی بهم دست داد از حرفاش

من درکت میکنم آدم معذب میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
😂😂😂😂😂بعد به همسرت گفتی بیا ؟تا دید قیافش چطوری شد🤣🤣

آره خب

واقعا کاری هم ازم برنمیومد

کلا تو شوک بود اولش

میگف چی کار کردی که همچین شد؟

این همه ساله این فرنگیه اینجاس فقط با تو مشکل داره

بابا من بدبخت مگه مقصرم

خود لوله کشم گف این خرابه

وای😂🤣چقد این روزا این چیزا میشهیکی نوشته بود رفتم دسشویی حواسم نبود تمیز نکردم شوهرم رفت شست🤣

این آخه فرق داشت

دستشویی خودشون خراب بود

من کاری نکردم

اصلا موندم چرا فرنگی دارن فقط

این آخه فرق داشتدستشویی خودشون خراب بودمن کاری نکردماصلا موندم چرا فرنگی دارن فقط

اصن دسشویی فرنگی راحت نیست

بابا همون ایرانی چشه

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
اصن دسشویی فرنگی راحت نیستبابا همون ایرانی چشه

منم متنفرم از فرنگی

این خونه هه کلا یه سرویس فرنگی داره فقط

ایرانی دیگه اینجوری نمیکنه زندگی آدمو