2777
2789

امان از تعطیلات و تنهایی و بیکاری و بی پولی💅🏾

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

کدوم شهره

کرج سیتی💅🏾😂

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوشبحالت 

من تنهایی بازار سینما خرید استخر  کتابخونه و... همه جا رفتم ولی کافه نمیتونم برم تنهایی 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

خوشبحالت من تنهایی بازار سینما خرید استخر کتابخونه و... همه جا رفتم ولی کافه نمیتونم برم تنهایی

چرا عزیزم؟

من یبار تنها سینما رفتم گریه ام گرف خیلی غریب بودم😔😂

چرا عزیزم؟من یبار تنها سینما رفتم گریه ام گرف خیلی غریب بودم😔😂

اتفاقا من هر وقت با کسی رفتم نفهمیدم فیلم چی  شد 😂 

سینما ادم میره فیلم

ولی کافه حس تنهایی میگیرم اگه برم حتماااااا باید کسی باهام باشه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

اتفاقا من هر وقت با کسی رفتم نفهمیدم فیلم چی شد 😂 سینما ادم میره فیلمولی کافه حس تنهایی میگیرم اگه ...

متفاوتیم تو این حال 😃

ن من سر همین قهوه خوردن بی پول شدم یه مدت روزی دو بار میرفتم کافه

😔😂

هیچوقت تنها نرفتم جایی 😐 یادنگرفتم خوش باشم تنهایی انگار

چرا اشتباه میکنی هممون تنهاییم 

من تفریح انفرادیم باشگاه و کافه هست

بی پولی واقعا بده

واقعا اره 

چرا اشتباه میکنی هممون تنهاییم من تفریح انفرادیم باشگاه و کافه هست

بازم یه کارو تنها کنی و راحت باشی خوبه 

من گذاشتم ارزوهام رو ازم بدزدن الان توانه مقابله با حسرتامو ندارم ولی بازم امید دارم از  ۶. ۱. ۱۴۰۴ من حقمو باید پس بگیرم 

متفاوتیم تو این حال 😃ن من سر همین قهوه خوردن بی پول شدم یه مدت روزی دو بار میرفتم کافه😔😂

اهوم روزی دوبار خیلی میشه هزینش ولی من هر وقت میرم یه چیز عجیب غریب سفارش میدم که از مزش هم خوشمم نمیاد 🤣💔

اهوم روزی دوبار خیلی میشه هزینش ولی من هر وقت میرم یه چیز عجیب غریب سفارش میدم که از مزش هم خوشمم نم ...

اره ارزش نداره همه چیو تست کرد 

من فقط قهوه قهوه 

دندونام قهوه ای داشت می‌شد ب سختی گذاشتمش کنار الان ماهی یکی دوبار