2777
2789
عنوان

هوشبری و علوم آز

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 152 پست
آزمون استخدامی سال ۹۴قبول شدم ،سخت نبود.از حقوقش راضی ام .پرستیژ کاریم هم خوبه .فقط تعطیلات کمه

کلاس رفتی یا خودت خوندی ؟

ببین عزیزم میشه در حین طرح استخدام شد یا بعد طرح ؟

دیگه کادر درمان به تعطبل نبودن و بیمار نشدن و سرطان نگرفتن معروفن😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس رفتی یا خودت خوندی ؟ببین عزیزم میشه در حین طرح استخدام شد یا بعد طرح ؟دیگه کادر درمان به تعطبل ...

من دانشجوی ارشد بودم ،با لیسانسم  آزمون استخدامی شرکت کردم.بذای همین موارد آزمون برام آسون بود .فقط کتابهای عمومی مدرسان شریف رو خوندم .

گاهی قبول میکنن،مثلا میگه گواهی بیار که چند ماه از طرحت مونده ،

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
علاقت علوم بوده ؟یا رشته های دیگه هم زدی قبول نشدی؟؟

نه هدفم علوم آز بود از اول

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
آخ چقدر بداولای خدمت همینطور یا تا آخر تو روستایی؟یعد مگه نمیگن روستا حقوقش ببشتره ، پس چرا اینقدره

بستگی به شهر ات داره 

نه تا آخر نه اما ۱ الی ۵ سال بستگی به شهر زندگی ات میری

نه بیشتر نیست مگر اینکه مدیر آموزگار باشی 

برات توضیح میدم ولی منصرف شو ، ببین تاپیک هامو اصلا فکر نکن رشته خوبی هستش ، پزستاری بازار کارش بهتر ...

مرسی از توضیحاتت

اتاق عمل چطور خوبه؟

خیلی هوشبزی شیفت داره؟

من از معلم بودن بدم‌میاد

بستگی به شهر ات داره نه تا آخر نه اما ۱ الی ۵ سال بستگی به شهر زندگی ات میرینه بیشتر نیست مگر اینکه ...

پس اینطور

موفق باشی قشنگم

بهترین شعل برای خانم متاهل رو داری ،دعا کن منم مدرکم آزاد بشه ، تو آزمون قبول شم بیام همکار شیم😍