2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت بیش از حد گرمی و نباید گرمی بخوری یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 24 پست
مگه نفهمی ک نمیدونی چیا گرمیجات داره

خودتی‌ نفهم

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارچین زردچوبه زنجبیل عسل زعفرون . اینا باعث جوش صورت میشه. طبعتم گرمه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

درست گفته من خودم مثلا گرمی بهم نمیسازه آکنه میزنم چون مشکل آکنه رو چندساله دارم گرمی برام خوب نیست.

به خاطر آنافیلاکسی هم که کرده بودم چند دفعه بغیر از گرمی گوجه خام بادمجون بعضی میوه ها و گوشت بوقلمون و کیوی و شیر و انواع گوشت ماهی برام ممنوع کرد تازه من وجترینم گوشتخوار نیستم.

دکترا معمولا گرمی سردی رو علمی نمی دونن

کشمش خرما گوشت گوسفند پیاز فندق بادوم کاکائو 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

تازه بعضی چیزهای سرد رو هم بخاطر آنافیلاکسی ممنوع کرد گرمی تازه دکتر میگفت برای آنافیلاکسی خوب نیست ولی بعضی سردیجاتم مثل گوشت ماهی و گوجه خام و کیوی و توت فرنگی و شیر گاو هم که سرده بخاطر آنافیلاکسی فعلا نمیخورم.

گرمی که اصلا نمیخورم گرمی یعنی خود آنافیلاکسی.