2777
2789
عنوان

خواهرشوهر هفت سالم میخواد با ما بیاد مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 103 پست
اون بچه خودش پدرو مادرش بالا سرشه

با دقت بخون نوشتم اون دو تا غريبه ننوشتم بچه شون 

منظورم سفر با غريبه هست اينو ول كرده چسبيده ب بچه ٧ ساله ك اسمش خاهرشوهر ك اينم داداشش هست گفته مسيوليتش با من 

والا انگار مجبور خواهر شوهرشو نگه داره اصلا تو بگو خواهر خودش .شوهرش قبول میکرد خواهر زنشو بیاره عای ...

نه بخدا اگه قبول کنن 

انقدر خودشونو چ . س میکنن که از دماغ زنه دربیاد

هدف از خلقت مرد چی بوده خدا بهتر میدونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا هفت سالشه اینقدر بد رفتار نکن ای بابا

من یکی دارم شیش سالشه اما یک سلیطه ایه لنگه نداره الانم با خونواده مبارکش کمتراز چندساعت دیگه خونمن وباید ده روز تحملشون کنم

با دقت بخون نوشتم اون دو تا غريبه ننوشتم بچه شون منظورم سفر با غريبه هست اينو ول كرده چسبيده ب بچه ٧ ...

خب رفیقن باهم حتما رفت و آمد دارن ک میخان برن مسافرت..خواهرشوهرش مادرو پدر داره خیلی دوست داره بیاد مسافرت پدرو مادرشم بیان

پدر و مادر همسرت زنده هستن؟

باباش تازه مرده واسه همون دلم نیومد بگم نیارتش از قبلم رفته بهش گفته البته باباشم زنده بود میگفت مسافرت باهامون بیاد که من مخالفت کردم ولی اینبار دلم نیومد

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

نمیدونم چرا انقدر طرفداری الکی میکنین وقتی تجربه ندارینخودم وقتی ازدواج کردم تا۳سال اول انقدر خواهرش ...

خب همونطور ك شما طرفداري الكي ميكنيد منم دارم ميگم وقتي اين سفر دوتايي نيست ديگه غر زدنش واسه چيه قديما يكي ميرفت سفر خودش بچه داشت دو سه تا بچه فاميل هم با خودش ميبرد سفر اين اداها نبود 

بعضي عروسا انقد بدجنس هستن ك حتي ب دختر ٧ ساله حسودي دارن چرا؟ چون خاهر شوهر هست 

واقعا زناي قديمي تر ك ماماناي ما ميشدن چقد دل بزرگي داشتن

من یکی دارم شیش سالشه اما یک سلیطه ایه لنگه نداره الانم با خونواده مبارکش کمتراز چندساعت دیگه خونمن ...

وایی درکت میکنم..من خواهرشوهر ندارم ولی بجاش یه پسر برادر شوهر دارم وزه عالم

شوهرم دیگه واقعا میدید اذیتم دیگه گفت نیا خونمون

استارتر چرا نمیگی با خواهرت نمیام

بگو یعنی چی مثل دم وصله به تو؟

۷ سالشه که ۷ سالشه چه پرروعه

بچه های مردم چرا اینقدر به داداششون وصل نیستن آدم به پدر و مادرش وابستگی میگیره ولی به داداش اونم این شکلی نوبره والا

یه دختر خوب😂😍
خب همونطور ك شما طرفداري الكي ميكنيد منم دارم ميگم وقتي اين سفر دوتايي نيست ديگه غر زدنش واسه چيه قد ...

عجب ادمی هستی من نگفتم نیاد دارم میگم نمیخوام بچه داری کنم خیلی هم روش حساسن نمیتونم به بچه تو بگم همون موقع شوهرم دعوا راه میندازه اونجا هم نمیتونه که همه کارو با هم انجام بده بچه رو میندازه گردن من 

استارتر چرا نمیگی با خواهرت نمیامبگو یعنی چی مثل دم وصله به تو؟۷ سالشه که ۷ سالشه چه پرروعهبچه های م ...

اره وابستگی شدیدی به شوهرم داره روزی چندبار میاد خونمون دنبال شوهرم شوهرم بود میمونه نبود میره شوهرم نره خونشون زنگ میزنه میگه چرا امروز نیومدی

باباش تازه مرده واسه همون دلم نیومد بگم نیارتش از قبلم رفته بهش گفته البته باباشم زنده بود میگفت مسا ...

خب اوناي ك خودشون برا اين استارتر جر ميدن هي منو ريپلاي ميزنن اينو بخونن ديگه دهن تون ببنديد

بچه هفت ساله ك تازه غم پدر ديده و امكان سفر شايده نداره حسودي نداره تو هم دلت بزرگ كن استارتر شوهر تو از اين ب بعد جاي پدر اين بچه هست خودتم بچه دار ميشي ي روز 

راستي هر چي ميخايد بعدش جواب بدين جواب عروس بدجنساي تاپيك رو نميدم حرص بخوريد تا بميريد🤪