یعنی شوهرم اون چسب رو باهامون میاره.با یه ماشین شیش نفری میخواییم بریم!شوهرم خوب میدونه جا نیستا ولی اونو میاره دوست شوهرم و خانومشم یه بچه پنج ساله دارن چی بشه این مسافرت .به شوهرم گفتم هواست به بچه هست دیگه گفت از خودم بیشتر ،ولی اخرشم من باید نگهش دارم نه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
باباش تازه مرده واسه همون دلم نیومد بگم نیارتش از قبلم رفته بهش گفته البته باباشم زنده بود میگفت مسافرت باهامون بیاد که من مخالفت کردم ولی اینبار دلم نیومد
خب همونطور ك شما طرفداري الكي ميكنيد منم دارم ميگم وقتي اين سفر دوتايي نيست ديگه غر زدنش واسه چيه قديما يكي ميرفت سفر خودش بچه داشت دو سه تا بچه فاميل هم با خودش ميبرد سفر اين اداها نبود
بعضي عروسا انقد بدجنس هستن ك حتي ب دختر ٧ ساله حسودي دارن چرا؟ چون خاهر شوهر هست
واقعا زناي قديمي تر ك ماماناي ما ميشدن چقد دل بزرگي داشتن
عجب ادمی هستی من نگفتم نیاد دارم میگم نمیخوام بچه داری کنم خیلی هم روش حساسن نمیتونم به بچه تو بگم همون موقع شوهرم دعوا راه میندازه اونجا هم نمیتونه که همه کارو با هم انجام بده بچه رو میندازه گردن من
بچه هفت ساله ك تازه غم پدر ديده و امكان سفر شايده نداره حسودي نداره تو هم دلت بزرگ كن استارتر شوهر تو از اين ب بعد جاي پدر اين بچه هست خودتم بچه دار ميشي ي روز
راستي هر چي ميخايد بعدش جواب بدين جواب عروس بدجنساي تاپيك رو نميدم حرص بخوريد تا بميريد🤪