2777
2789
عنوان

گربه اومده حیاطمون میخواد بزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 80 پست
اره چند باری منم چند انداخته🥲ولی یه بار وقتی نبود رفتم یکم بچه هاشو ناز کردم خیلیییی گوگولی بودن

آره بچه هاشوند خیلی نازند... چشماشون بسته است.. و خیلی کوشولند😍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنده خدا داره میترکه انقد بچه زاییده ولی هر سال میبینم‌بازم اومده با شکم گنده

ماهم یه بچه گربه روکه انداخته بودن کنارسطل آشغال برداشتیم آوردیم خونه.یه هفته شیردادیم.نزدیک دوسال توپارکینگ خونمون بود تااینکه همسایه مون گیرش انداخته بود انداخته بودداخل کیسه و برده بود جای دور.حیوونکی زبون مارومیفمید.اسمش صدازدنی بدوبدو میومد در واحدمون.سه تا بچه دنیااورد.بابرکت بود وجودش.توسرمای زمستون خیلی بهش فکرمیکردم کجاس چیکارمیکنه.چون خونگی بود بیرون غذا پیداکردن حتما سختش میشد...بهش برس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ماهم یه بچه گربه روکه انداخته بودن کنارسطل آشغال برداشتیم آوردیم خونه.یه هفته شیردادیم.نزدیک دوسال ت ...

چه ادامای ظالمی‌مگه اون بچه گربه چیکارش داشته اونجوری کردن باهاشش🥲

چه ادامای ظالمی‌مگه اون بچه گربه چیکارش داشته اونجوری کردن باهاشش🥲

هیچی حسودن،چشم دیدن یه گربه رونداشت.دراین حد روحش کوچیک

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

خواهرم یه گربه همیشه میومد حیاطشون بارداربوداینم بهش غذا و آب میداد،یه شب نصفه های شب بوده بارون خیلی شدیدمیومده یدفه میبینن یکی درمیزنه میبین گربس،درو براش باز کرده،دامادمون یه پتو زیرش انداخته زبون بسته همونجا زایمان میکنه 

اگ خونه ویلاییه بهش برس.

اگ ن سمتش نرو، چون بهت عادت میکنه.

بعد ی همسایه ممکنه گربه رو از بین ببره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰.