2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرمم به شوهرم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 68 پست
اسنپ بگیر برو تا متوجه بشه زور گفتن مال این دهه نیست خب نیاز به حموم داری دیگه

😐نمیدونم چرا انقدر ترسوعم 

فکر میکنم الان ابرومو جلو خانوادش میبره  منم به چس بندم باهاش جلو بقیه دعوا بگیرم فکر کنم گیرم بگیره ناخوداگاه نمیدونم چرا اینطوریم خیلی ادم دعوایی نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه جوری چند روز میرین خونه مردم و راحتین؟ من حتی خونه مادرمم بیشتر از ۴ ساعت دوام نمیارم.من خیلی خون ...

🤧مثه منی. بعد عید لج کرده بودم با همسرم گفتم می‌خوام برم بعدازظهر خونه مامانم روز سوم عید بود فکر کنم که شبشم احیا بود . گفتم می‌خوام بعداز ظهر برم شبم همونجا برم احیا.بعدازظهرش میگفتم وای چه غلطی بود کردم پشیمون شده بودم😆دیگه خودش گفت نمی‌خواد بعد ظهر بری شب میبرمت😄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیز ما که نمیتونیم با اطلاعات کم بهت مشاوره درست بدیماعصاب خودت خورد نکن. یه حوله بگیر از مادرشوهرت ...

مشاوره نمیاد منم همیشه خدا پول ندارم یکم پول نمیده دستم بمونه  هر چی میخوای به خودم بگو همینو میگه چش نداره یکم پول دستم بمونه همونم میگیره خرج میکنه اگه بدونه پول دارم

😐نمیدونم چرا انقدر ترسوعم فکر میکنم الان ابرومو جلو خانوادش میبره منم به چس بندم باهاش جلو بقیه دع ...

دعوا نیاز نیست بکنی جواب نده بهش .اسنپ بگیر برو حمومتو اگه الان اینجوری کنی بد تر میشه.و سر مسائل  دیگه ای عذاب میکشی از الان تربیتش کن به میل خودت

😐نمیدونم چرا انقدر ترسوعم فکر میکنم الان ابرومو جلو خانوادش میبره منم به چس بندم باهاش جلو بقیه دع ...

نه خب الان که اصلا وقت لج کردن نیست باهاش مدارا کن بعدا تو خونه به حسابش برس😐حالا جدای از شوخی تو خونه مشکلتون رو رفع کنید فعلا کوتا بیا

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

این سیاست رو به ما هم یاد بده مثلا چیکار میکنی

ببین خیلی ساده است 

مثلا شوهرت میگه یه لیوان آب برام میاری؟

در حالت عادی ما میگیم باشه یا اصلا جوابشو نمیدیم یا حتی دعوا راه میندازیم که برو خودت بردار 

ولی با این سیاست میگی چششششم عزیزم بفرمایید 

یا اگر درخواستش سختتره و فعلا نمیتونیم انجام بدیم 

مثلا میگه لباسامو اتو میکنی؟ 

میگی چشم انجام میدم 

بعد انجام نمیدیم😂 

بعد که گفت چرا اتو نکردی؟

با ناز میگی ببخشید خسته بودم یا کمرم درد میکرد و فلان، حتما بعدا انجام میدم و هرموقع حوصله ات کشید انجام میدی 

فقط تکون دادن این زبونه 

توی تصمیمات مهم زندگی هم من با این روش میرم جلو 

نظرمو بهش میگم بعد تهش میگم البته تصمیم با خودته هرجور صلاح میدونی انجام بده

و در نهایت نظر منو انجام میده

توی موقعیت استارتر هم من اگر بودم میرفتم با محبت میگفتم فلانی جان من واقعا نیاز دارم برم حمام خیلی بدنم کثیف شده اگه بتونی منو ببری خونه یه دوش بگیرم عالی میشه 

از در طرح نیاز که وارد بشی حتما بهت گوش میدن 

نه از در زور گویی یا غر غر 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
عالیه این روش منم همیشه همینجور باهاش حرف میزنم خیلی جوابه

من همیشه میگم مردا مثل بچه میمونن 

دو تا زبون بچرخونی چنان رام میشن که حد نداره 

در حالی که اکثر خانومای ما تحت تاثیر رسانه و اموزش های غلط فکر میکنن باید قلدری کنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

اسی با چرب زبونی بکشش سمت خودت

بهش با عشقم لطفا و زحمت میکشی حرفتو شروع کن 

مردا عاشق این حرفان خودمم همیشه تیکه کلامم همینان 

بخدا موم میشه تو مشتت یه چشمم چاشنی کن 

بهش بگو زحمت بکش عشفم منو ببر یه دوش بگیرم و دوباره برگردیم خونه مامانت بخدا هم‌ جوشش فروکش میکنه هم تو حمومتو کردی هم با دعوا نکردن دشمن شاد نمیشی