(تاپیک جنبه فان داره مخالفان کودک همسری و کودک همسر ها نفس عمییییق🙏🏼🧘♀️)
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
از 18 کمترم دیدم اینجا 😭😂کاش هیچوقت پام باز نمیشد نینی سایت بخدا😂
واقعا نمیدونم به چی فکر میکنن
طرف نه دانشگاه رفته نه سرکار رفته نه تو اجتماع بوده
هیچ اطلاعات و آگاهی حتی از خودش نداره
چه برسه سیاست و شوهرداری و مسئولیت و ...
بعد میگه نه من آمادگی داشتم اندازه 30 ساله میفهمم😂
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
من اول دبیرستان بودم ازدواج کردم وسط پاییز عقد کردم مدرسه رفتم معلما یه جوری منو نگاه میکردن
حق داشتن والا
ولی جدی اگه طرف آدم خوبی باشه فرقی نداره چند ساله باشی مهم اینه گند نزنه به زندگیت هستن آدمایی که تو ۴۰ سالگی خیانت دیدن یا ۱۷ سالگی مهم به طرف بستگی داره زنو زود پیر میکنه یا جون ترش میکنه:/
در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من ۱۸ نامزد کردم ۱۹ عقد و بعد چند ماهم ازدواج تو خودم اون امادگیو دیدم قرار نیس همه مث هم باشنالانم۲ ...
خداروشکر