2777
2789

سلام دوستای عزیز

من ۷ ماهه باردارم و واقعا حوصلم  سر رفته میخام برم مسافرت دکترمم میگه یکم ریسکه ولی راه نزدیک برو درسته هیچ مشگلی ندارم  ولی خودم دلم میخاد برم موندم بین دوراهیی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک ماه هفتم خونریزی و اینام ندارم اصلا همچین ریسکی نمیکنم ادم بااین وزن شکمش خسته میشه

اخ من هیج نه زیادی وزن اضافه کردم نه زیاد شکم داره یه کوچلو شکم دارم ولی حال روحیم خوب نیست میگم بچه هم بیاد شوهرم میگا بچه سرما میخوره فلان میشه نریم البته الانم اون موافق نیست شایدم نرفتیم

نرو تو رو خدا ۲ ماه هم تحمل کن، از صبح که تاپیک اون دوستمون و دیدم بچه از دست رفته به خاطر سفر استرس گرفتم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اخ من هیج نه زیادی وزن اضافه کردم نه زیاد شکم داره یه کوچلو شکم دارم ولی حال روحیم خوب نیست میگم بچه ...

چی بگم والا اگه اذیت نیستی ی جای نزدیک دوسه ساعت فاصله ای برو 

من خودم شکمم خیلی بزرگه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40