2777
2789
عنوان

پسری که بعد کات با شما میره با یه دختر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 83 پست
❤️چرا فکر میکنی تو نباید اشتباه میکردی؟ مگه تو علم غیب داشتی؟ اتفاقا تو صادقانه جلو رفتی و این اصلا ...

خودمم نمیدونم چی حالمو بهتر میکنه ، یجا برای مصاحبه کاری رفتم اگه اونجا قبولم کنن‌ممکنه حالم بهتر بشه🥲

شایدم از یه ادم دیگه خوشم بیاد و امیدوارم بشه که هنوزم میشه به کسی دل بست حالم بهتر بشه. چون این چند سالی که با این شخص بودم هر موقع اذیتم میکرد و من سعی میکردم به کیسای دیگ فکر کنم نمیتونستم ، همش این ادم توو ذهنم چرخ میزنه

کلا چند مدت باهاش هستی ؟ چند سالتونه ! سر چی تموم شد ؟

سه چهار سال با هم‌ بودیم خانواده ایشونم میدونستن ، هر سری سر چیزای مسخره و بیشتر و از طرف این اقا کات میشد خودشم دو هفته بعد برمیگشت میگف غلط کردم برگرد . منم چون بحث خیانت نبود میبخشیدمش چون خیلی دوسش داشتم

تا اینکه این سری فهمیدم بعد کاتمون افتاده دنبال یه دختر دیگه و دیگه برای همیشه تموم کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمم نمیدونم چی حالمو بهتر میکنه ، یجا برای مصاحبه کاری رفتم اگه اونجا قبولم کنن‌ممکنه حالم بهتر بش ...

امیدوارم مصاحبه رو قبول شی واقعا

کلا کاری کنی ک پول دربیاری یا ظاهرت تغییر کنه ، تاثیر زیادی میزاره

بخدا دنیا پر از ادمای خفنه

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

ناراحت نباش اصلا غصه نخور مطمئن باش یکی مثل خودت دقیقا عین خودت از خدا بخواه که سرراهت قرار بده مطمئ ...

منم فقط از خدا میخوام یه ادم خوب سر راهم قرار بده دیگه خسته شدم از این ادمای بی خاصیت 🥲 ادم خوب سر راهم اومده ولی سلیقه من نبوده و ردش کردم

امیدوارم مصاحبه رو قبول شی واقعاکلا کاری کنی ک پول دربیاری یا ظاهرت تغییر کنه ، تاثیر زیادی میزارهبخ ...

مرسی قربونت بشم🩷ایشالله تو هم خوشبخت بشی

ظاهرم خوبه هر جا میرم از خوشگلیم و رفتار خوبم تعریف میکنن

ولی این ادم بدرد نخور حیفم کرد جوری که الان حس میکنم از من زشت تر نیست ...

شاید اگه یه کار خوب پیدا کنم ادمای دورم ادم حسابی باشن نه مثل این چلغوز بچه ننه

اره حتی اگه برگردی توو رابطه بازم ازش دل چرکینی و احساس حماقت میکنی که بخشیدیش

برگشتم اخه

بدترشو سرم اورد دیگه هیچوقت نمیبخشمش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
سه چهار سال با هم‌ بودیم خانواده ایشونم میدونستن ، هر سری سر چیزای مسخره و بیشتر و از طرف این اقا کا ...

درک تون میکنم همیشه اونایی که وفادار و چهار چوب دارن بیشتر ضربه می‌خورن .  مثل خود من اما بهترین راه خودشناسی . بعد متوجه شدم که این آقا گل میگید می‌کشه کات کردن عاشق به دلیل اعتیاد اش بوده و خط قرمز شما خیانت می‌دونم خیلی سخته .... باید بپذیرید و بسپارید دست خدا هر چیزی که غیر قابل کنترل 

🕊
دوباره خیانت کرد ؟

خیانت نکرد

جلوی دوستامون حرف خیلی بدی بهم زد مربوط به گذشته بود و بین خودمون دوتا بود

منم واسه همیشه پاکش کردم از زندگیم از همون شب

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
مرسی قربونت بشم🩷ایشالله تو هم خوشبخت بشیظاهرم خوبه هر جا میرم از خوشگلیم و رفتار خوبم تعریف میکننول ...

💋❤️

بهترینارو واست میخوام

و شک نکنی قراره کلی ادمای جدید ببینی و باهاشون اشنا بشی.

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

درک تون میکنم همیشه اونایی که وفادار و چهار چوب دارن بیشتر ضربه می‌خورن . مثل خود من اما بهترین راه ...

خیلی سعی کردم گل کشیدنشو هم ترک بدم ولی دیدم زورم نمیرسه یعنی هر کاری میکرد سعی میکردم جمعش کنم ولی انگار لیاقتش همینه که توی منجلاب غرق بشه

من خط قرمزم خیانت بود که اونم رد کرد دیگه کاری نیس که نکرده باشه

💋❤️بهترینارو واست میخوامو شک نکنی قراره کلی ادمای جدید ببینی و باهاشون اشنا بشی.

قربونت برم مهربون🫂 بعضی وقتا شدید به هم میریزم فقط وجود ادمایی مثل شما توی نی نی سایت حالمو بهتر میکنه🩷

خیانت نکردجلوی دوستامون حرف خیلی بدی بهم زد مربوط به گذشته بود و بین خودمون دوتا بودمنم واسه همیشه پ ...

کار خوبی کردی ... اونم مثل اکس من اندازه پهن حالیش نبوده پس. اینم تایمی که ما کات بودیم به خواهرش گفته بود منو از اینستاش بلاک کنه !! انقد کودن و دهن لق